La Pârtia de schi Cocoș se poate ajunge și cu autobuzul

 -  -  1413Bistrițenii care vor să profite de deschiderea parțială a Pârtiei de schi Cocoș trebuie să știe că pot ajunge până în zona pârtiei și cu ajutorul autobuzului. 

Primăria municipiului Bistrița anunță că, pe durata programului de funcționare a pârtiei de pe Dealul Cocoș, operatorul serviciilor de transport în comun – S.C. Transmixt S.A. – pune la dispoziția celor interesați curse regulate pe traseul liniei nr. 16, cu pornire de la stația nr. 214 situată pe Bulevardul General Grigore Bălan, nr. 43 (în fața Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud) până la stația Pârtia „Cocoș” și retur.

Autobuzele vor circula din 20 în 20 de minute, în intervalul orar 8.30 – 16.30.

Traseul va fi parcurs pe ruta: stația Spital Județean de Urgență Bistrița-Năsăud – str. Calea Moldovei – localitatea componentă Unirea DN 17 – str. Aerodromului – pârtia de schi. Ultima cursă va pleca din stația Pârtia „Cocoș” la ora 16.30. Prețul unui bilet este de 1,80 lei.

Reamintim că pârtia mică de pe Dealul Cocoș se deschide vineri, 17 ianuarie 2020. În lungime de circa 300 de metri și dotată cu instalație de teleschi, pârtia va fi deschisă zilnic în intervalul orar 9.00 – 16.00.

Totodată, Primăria municipiului Bistrița face toate pregătirile necesare pentru ca săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia mare de pe Dealul Cocoș, care are o lungime de circa 1300 de metri și este dotată cu instalație de telescaun și nocturnă.

 

0 notes
538 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *