Eveniment

La Policlinica Bistrița se fac și teste rapide pentru depistarea COVID-19. Cât costă un astfel de test

 -  - 


Începând de joi, 22 aprilie, la Policlinica din cadrul Spitalului Județean de Urgenta Bistrița se pot efectua și teste rapide antigen COVID-19, a anunțat conducerea unității medicale.

Coordonatorul Policlinicii, dr. Ștefan Pop, a precizat că testarea se va realiza în aceeași locație în care se efectuează și recoltările pentru teste RT-PCR (containerul amplasat în parcarea dinspre strada Împăratul Traian). Programul recoltărilor este de luni până vineri, pentru început între orele 11:30 și 13:30.

Cei care doresc să se testeze în acest fel nu au nevoie de programare pentru testări individuale, însă, în cazul unor grupuri mari, doritorii sunt rugați să trimită, cu cel puțin o zi în avans, lista persoanelor care vor fi testate printr-un e-mail la adresa labpolibistrita@yahoo.com.

Prețul testărilor individuale este de 70 de lei si se achită în numerar sau cu cardul la recepția Policlinicii Bistrița înainte de efectuarea testului

”Veți primi rezultatul în aproximativ 30 de minute, în original, în limba română sau engleză, la cerere, tot la recepție. Puteți vizualiza rezultatul și online, informativ, pe baza fișei de vizualizare eliberate de laborator la solicitarea dumneavoastră”, a mai precizat medicul coordonator al Policlinicii Bistrița.

24 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.