INTERVIU cu Ioan Turc: “11 decembrie e punctul culminant! România se poate întoarce în trecut într-o epocă demult apusă, dar sunt convins că românii vor vota pentru o Românie înainte, cu Cioloș prim-ministru!”

Președintele Organizației Municipale a PNL a acordat un interviu pe final de campanie. Ioan Turc se află pe locul 1 la Senat și promite că va apăra interesele județului din Senatul României!

Turc a vorbit despre importanța votului și datoria morală pe care o are fiecare român pentru a-și exprima opțiunea politică. Președintele P.N.L Bistrița  a amintit despre importanța luptei anti-corupție și riscurile la care este supusă România, dacă PSD-ul și camarila de penali va prinde Guvernarea.

“Antena 3 este AICI?” Ce zice Ioan Turc despre cetățenii din județ, bombardați cu mesaje de MANIPULARE!

 

v3

Reporter: – Final de campanie. Cum vi s-a părut campania până astăzi, în ultima zi?

Ioan Turc: – Cel mai important e că m-am întâlnit cu mii de oameni. Le-am ascultat punctele de vedere, păsurile, le-am ascultat propunerile. Foarte mulți au venit cu soluții… sunt foarte informați, știu ce se întâmplă din punct de vedere administrativ! Și de aceea exigența e din ce în ce mai mare!

Reporter:  – În ce privește dezinformarea prin cele două televiziuni: România TV și Antena 3?

Ioan Turc: – Dacă mulți oameni se uită la TV, efectul manipulator crește exponențial. Este foarte clar că astăzi în România televiziunile au fost cumpărate de oameni, grupuri de oameni care își promovează interesele prin intermediul acestor trusturi de media. Informația pleacă modificată, NU e curată și se dorește influențarea alegătorilor.

Reporter: – În campania electorală s-a putut întoarce acest mesaj?

Ioan Turc:  – Oamenii înțeleg că Ghiță și oamenii din jurul lui încearcă prin solidarizare să scape de mâna legii, de tragerea la răspundere pentru faptele lor prin acapararea alegerilor. Aștept ca oamenii să facă analize corecte și să NU voteze pentru o Românie care se întoarce în epoca Adrian Năstase. Cred și sunt convins că oamenii NU vor vota ca România să devină o colonie post-comunistă.

 

De ce-i Dacian SPECIAL? “Cioloș asigură garanția că lupta anti-corupție poate continua. E singurul care asigură această garanție!”

Reporter: – De ce ar fi bine să voteze Dacian Cioloș? Și mă refer aici la cei nehotărâți în a ieși la vot?

Ioan Turc: – Dacian Cioloș e un alt tip de  om politic, un alt fel de prim-ministru. Dacian Cioloș e un om cinstit, împotriva căruia NU se poate spune nimic reprobabil. E un specialist de marcă, un om cu experiență extrem de bogată și importantă. Este un om care știe să facă echipă. A reușit să asigure o creștere economică importantă. A deblocat lucrările la autostrăzi, iar anul viitor vor fi gata 160 de kilometri de autostradă. Să NU uităm că PSD e singurul partid din lume care la finalul mandatului a avut mai puțini kilometri de autostradă decât la începutul mandatului.

c5Guvernul  Cioloș a inițiat programe stimulative pentru angajarea forței de muncă ne-ocupate și a acordat sprijin angajatorilor și angajaților. Cioloș este un om politic respectat. Este astăzi singurul om politic de vârf  care oricând poate să abordeze orice demnitar al Uniunii Europene pentru a susține interesele României.

Poate face echipă bună cu președintele Klauss Iohannis asigurând coerență, evitând conflictele. Pentru că România s-a irosit prea mult într-un război civil politic care ne-a ținut în sărăcie. Cioloș asigură garanția că lupta anti-corupție poate continua. E singurul care asigură această garanție.

Să NU uităm că Liviu Dragnea e condamnat penal definitiv, iar dacă românii doresc lupta anti-corupție să continue… Dacian Cioloș e soluția.

PROIECTELE cu care P.N.L va porni motoarele țării!

Reporter: – Ce MARI proiecte legislative are PNL-ul?

 Ioan Turc:  – Susținerea capitalului autohton. E nevoie de creșterea capitalului autohton pentru a putea concura cu societățile comerciale din Uniunea Europenă.

– avem politici clare de relansare a marilor proiecte de infrastructură. Astăzi se lucrează pe toate sectoarele de autostradă pe care PSD le-a înghețat.

– scăderea taxelor și impozitelor și generalizarea cotei-unice la 16% e politica fiscală pe care o va implementa PNL.

– salariile majorate progresiv.

–  societățile străine trebuie încurajate, dar trebuie să plătescă impozitul pe profit în România. A fost trimis la Parlament un set de acte legislative care să permită acest lucru, în acord cu o decizie a Uniunii Europene

–  intabularea GRATUITĂ a terenurilor, asigurarea subvențiilor, asigurarea prin intermediul Statului a unei piețe de defacere. E extrem de important pentru că NU ajunge să produci, trebuie să ai și desfacere.

 

r3

r9

 

 

 

 

 

 

 

– e nevoie de reînființarea școlilor profesionale pentru că eu îi asigur pe cei care citesc: oamenii care vor avea meserie vor avea un trai asigurat pentru ei și pentru familiile lor, un trai decent care îi va ajuta să nu plece să-și caute un rost în altă parte!

– marea temă a corupției la care ar trebui să revenim: corupția e un risc de securitate națională. Țara noastră se află pe o treaptă de dezvoltare mult inferioară față de posibilitățile pe care le are din punct de vedere al resurselor naturale și umane. Corupția a fost considerată de Consiliul Suprem de Apărare a Țării ca risc de securitate națională și tratată prin instrumente specifice ținând cont de această evaluare. România a demonstrat că poate lupta cu acest flagel.

Reporter: – Ar fi problema recuperării prejudiciului…

Ioan Turc:  A fost pusă corect și ferm de Guvernul Cioloș. Agenția de Specialitate care a fost înființată va avea această misiune, de a recupera prejudicul celor care au FURAT din buzunarul public. Revenirea lui Dragnea la guvernare, cu mulți alții condamnați penal sau aflați în judecată înseamnă sfârșitul luptei anti-corupție și a parcursului european al României și re-amânarea pe termen nedetrminat a dezvoltării acestei țări.

Reporter:  – Primarii P.S.D pot influența electoratul?

Ioan Turc:  – Oamenii știu ce înceamnă Parlamentul României. Am vorbit cu foarte mulți oameni care mi-au spus acest lucru: noi NU votăm primarul, Parlamentul și Guvernul. Îi felicit pe acești oameni care au înțeles că România trebuie să meargă înaine. Suntem ardeleni, iar ardelenii votează Dacian Cioloș și Partidul Național Liberal.

 

Ce-a făcut până acum și ce va face pentru județ din Senatul României!

Reporter:  – Cu ce proiecte PERSONALE veți merge în Parlamentul României?

Ioan Turc: – Vreau să fiu apărătorul județului și al oamenilor.Am stat în viața politică puțini ani: 3 ani viceprimar și 1 an deputat. Dar am reușit cu ajutorul lui Dumenzeu și al oamenilor să fac lucruri bune pentru județ: proiectul Parcului Industrial Sărata, reabilitarea celei mai importante artere care se suprapune peste DN 17 în valoare de 250 de miliarde. Am mers de nenumărate ori la Guvern pentru a susține acest proiect. Tot în acea perioadă am reușit să oferim persoanelor cu venituri mici circa 1.000 de centrale termice cu montaj inclus.

 

v25

v88

 

 

 

 

 

 

v7

r66

 

 

 

 

 

 

 

În scurta perioadă în care am stat în Parlament amintesc doar actul normativ referitor la facilități acordate celor care lucrează în condiții grele de muncă. M-am bucurat că în vizita făcută la ROMBAT, președintele de sindicat mi-a mulțumit pentru implicarea mea în aceste acte normative. Îmi voi menține această abordare și în viitorul mandat!

– Voi pleda în Paramentul României pentru ca Bistrița să fie prinsă dacă NU cu autostradă, măcar cu 2 drumuri expres care să ne lege de cele două autostrăzi aflate în construcție: “Autostrada Transilvaniei”:  Borș – Brașv și la “Autostrada Unirii” : Târgu Mureș-Iași

– Voi lupta pentru ca procesul de intabulare GRATUITĂ a terenurilor agricole să fie finalizat anul viitor. acest lucru implică o bugetare corespunzătoare pentru finalizarea acestui proces.

– voi pleda pentru noi politici de învățământ: să reînființăm școlile profesionale: În Dumitra avem o singură școală de tractoriști.. e singura din Transilvnia.

– voi reveni la înființarea unui campus la Bistrița. Regret că administrația PSD a ignorat acest proiect care e unul  care ne ține tinerii acasă. O colaborare între mediul de afaceri-mediu academic și administația locală.Doar așa putem avea studenți care după absolvire să lucreze în județ… iar Bistrița-Năsăud să devină un centru pentru cei din jur, un pol de atracție pentru un areal  mai mare.

Legat de Parcul Industrial: voi pleda prin pârghiile pe care le am la dispoziție pentru a convinge firme importante să vină în Parcul Industrial. Veniturile sunt foarte mici în județ!

– În ceea ce privește obiectivul general al PNL, voi pleda pentru o legislație care să coboare nivelul de taxare, prin cota unică de 16%. Ca ajutoarele de Stat să meargă cu prioritate spre companiile cu capital românesc. Trebuie să încurajăm prioritar pe societățile românești.

 

“În 11 decembrie, România se află la RĂSCURCE: se poate întoarce în trecut într-o epocă demult apusă, dar sunt convins că românii vor vota pentru o Românie înainte, cu Cioloș prim-ministru!”

c2

Reporter: – Radu Moldovan a spus că PSD va da 4 parlamentari. Ce pronostic aveți?

Ioan Turc:  NU-mi place să fac speculații cu privire la evenimente viitoare!

Reporter:  Indirect a spus că NU veți intra în Senat!

Ioan Turc: Îl invit pe domnul Moldovan să urmărească îndeaproape numărarea voturilor. Știu că în 2014 PSD l-a proclamat pe Victor Ponta câștigător. Iar acesta spunea că în primul tur va mânca floricele în fața televizorului și se va anima puțin pentru turul doi. Bătaia pe care i-a administrat-o Ioahannis va rămâne in istoria României!

Reporter: – Deci Nu vă aventurați în pronosticuri?

Ioan Turc:  – Partidul Național Liberal va forma următorul Guvern în urma votului pe care îl vor da românii în 11 decembrie.

Reporter: – Un mesaj pentru cei nehotărâți?

Ioan Turc: – Îi rog pe toți oamenii care trăiesc în Bstrița Năsăud să vină la vot. Să NU uităm că pentru acest vot au murit oameni la Revoluție. Important este să votezi!

Reporter:  – Credeți că se va crea o emulație, la fel ca și în cazul Iohannis să se întâmple ceva pe ultima sută de metri?

Ioan Turc:  – Eu cred că oamenii înțeleg foarte bine că România se află la răscruce. Că 11 decembrie e punctul culminant din care România se poate întoarce în trecut într-o epocă demult apusă. Eu sunt convins că românii vor vota pentru o Românie înainte, cu Cioloș prim-ministru!

 

 

 

 

 

 
Comentarii

  • Mai bine votez cu ppdd ul de cat cu astia 😆😆😆😆

  • Antena 3 si romania tv ultimile televiziuni bolsevice care infecteaza neuronii privitorilor si sustinatorilor neocomunistilor din politica romaneasca care are in vedere incurajarea nemuncii si impozitarea excesiva pt. a -si intretine asistatii de la care primesc voturi. Aici intra din pacate si aproape toti pensionarii .

Caricatură

Ziar de Bistrita