La Spitalul Județean de Urgență Bistrița a ajuns un nou computer tomograf

 -  -  1165


Un nou computer tomograf de ultimă generație a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, investiția privind achiziția acestui echipament medical depășind 500.000 de euro. 

Acesta este cel de-al doilea computer tomograf care intră în dotarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unitatea medicală mai având, de la finele anului trecut, un astfel de echipament ce poate fi utilizat de toți pacienții care au nevoie de investigații imagistice. 

Noul CT a ajuns la SJU Bistrița chiar astăzi și a avut parte de o ”intrare spectaculoasă” în unitatea medicală:

𝗖𝗼𝗺𝗽𝘂𝘁𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗧𝗼𝗺𝗼𝗴𝗿𝗮𝗳 𝗱𝗲 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗮 𝗮𝗷𝘂𝗻𝘀 𝗹𝗮 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝘀𝗶 𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗼 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝘂𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮!↪️ Și chiar o merită, fiind un 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁 𝘂𝗹𝘁𝗿𝗮-𝗽𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗻𝘁 cu ajutorul căruia 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝘁𝗶𝗽 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝗴𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗖𝗧, iar datorită unui soft special se reduce doza de iradiere cu până la 50%.🔴 O #InvestițieÎnSănătate de 2.796.500 lei (585.470 euro), foarte dorită de echipa de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, care 𝘃𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝘀𝗶 𝘂𝗻 𝘀𝗽𝗮𝘁𝗶𝘂 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹.O să revin cu imagini și mai multe informații, când este instalat și „pregătit de muncă”!

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Marţi, 26 noiembrie 2019

 

Computerul tomograf este unul ultraperformant, iar cu ajutorul noului echipament se poate face orice tip de investigație CT.

În plus, datorită unui soft special se reduce doza de iradiere cu până la 50%.

CT-ul urmează să fie instalat în unitatea medicală, după care va fi pus în funcțiune.

0 notes
290 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *