Laborator mobil din cadrul Registrului Auto Român ajunge joi la Prundu Bârgăului

 -  - 


Laborator mobil din cadrul Registrului Auto Român va ajunge joi la Prundu Bârgăului, a anunțat primarul comunei, Doru Crișan.

Stimați cetățeni! Vă aducem la cunoștință faptul că Joi, 14 Aprilie, începând cu ora 08.30, la sediul primăriei Prundu Bârgăului, se va prezenta personal specializat cu laborator mobil din cadrul Registrului Auto Român, reprezentanța Bistrița în vederea efectuării de operațiuni specifice de identificare a vehiculelor agricole de pe raza comunei, care nu dețin CIV”, este anunțul primarului Doru Crișan.

Reamintim că Registrul Auto Român vine în sprijinul proprietarilor de utilaje care circulă și pe drumurile publice și pune la dispoziția acestora laboratoare mobile pentru certificarea autenticității. Acestea se pot deplasa în localitatea de domiciliu a solicitanților pentru verificarea și eliberarea cărții de identitate a vehiculului, dar și a inspecției tehnice periodice. RAR recomandă fermierilor care dețin astfel de utilaje agricole să ceară sprijinul autorităților locale, pentru a fi ajutați să se organizeze și să solicite deplasarea acestor laboratoare mobile, care sunt disponibile la nivelul fiecărei reprezentanțe RAR.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.