FOTO- VIDEO: Lacrimi pentru Lord! Jean Pădureanu, înmormântat astăzi după o intrare de onoare pe stadionul ce-i poartă numele!

 -  -  1189


Pe un ger cumplit, iubitorii Gloriei au așteptat peste o oră ultima întâlnire cu Jean Pădureanu. La înmormântarea “Lordului”, capela a fost arhiplină iar după cuvântarea preoților Feier și Vidican, sicriul lui Pădureanu a fost scos în aplauzele celor prezenți.

Galeria Gloriei și o mare parte din suporteri l-au așteptat afară și l-au însoțit pe drumul înspre stadionul care-i poartă numele. Din cortegiul funerar au făcut parte foști jucători ai Gloriei, oficialități locale și județene, tineri, copii, pensionari care au oftat și au pomenit gesturi de caritate pe care tata Jean le-a făcut în taină. A fost prezent și fostul secretar general al FRF Adalbert Kassai și Romeo Pașcu, fost președinte al FC Brașov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trupul neînsuflețit a lui Jean Pădureanu a intrat pentru ultima oră pe stadion pe ritmurile imnului echipei de fotbal și în aplauzele tuturor. Cu lacrimi în ochi, galeria echipei de fotbal i-a strigat numele și a scandat: “Te vom iubi, mereu!” Cortegiul s-a oprit în zona tribunei oficiale, iar de la microfon, Mircea Buta a ținut un discurs în care a vorbit despre calitățile lui Pădureanu și despre mărinimia sa.

 

 

 

 

 

 

 

Mulțimea a urmat cortegiul pe drumul înapoi spre cimitir dar la locul de înmormântare l-au însoțit doar o parte din apropiați. La groapă a continuat ritualul de înmormântare și s-au rostit câteva rugăciuni, iar la final, galeria Gloriei și familia au aruncat țărână peste sicriul “Lordului”. După oficierea slujbei, familia s-a îndreptat spre Restaurant Codrișor, unde a avut loc masa de pomenire.

 

z14

z15

 

 

 

 

 

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

CLICK pentru mai multe poze

0 notes
314 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *