Lacrimi și durere pentru Alex, tânărul de 16 ani care și-a pierdut viața în accidentul de la Jelna

Lacrimi şi durere pentru Alex Cilean, tânărul care și-a pierdut viața în cumplitul accident rutier produs  joi seara în localitatea Jelna.

Prietenii și apropiați au transmis mesaje emoționante la aflarea veștii privind moartea tânărului.

Vestea trecerii în neființă a unei persoane apropiate este tulburătoare și greu de suportat. Deși nu există cuvinte care să îndepărteze durerea resimțită, este important să fii alături de familia celui decedat și să arăți că ești aproape. Un mesaj de condoleanțe este un gest frumos pe care îl poți face, chiar dacă acesta nu ajută prea mult, dar contează. Alex Cilean ai plecat prea de vreme prieten drag dintre noi. Vei rămâne mereu in sufletele noastre”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a tânărului decedat.

”Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este un alt mesaj.

”Dumnezeu să te aibă în pază, dragul nostru prieten! Nu te vom uita niciodată!” și”Amintirea ta va rămâne în sufletele noastre, om bun! Drum lin spre cer!”, au mai scris pe Facebook apropiații tânărului.

Accidentul în urma căruia tânărul și-a pierdut viața a avut loc joi seara, în jurul orei 22:30, în localitatea Jelna. Minorul era pasager într-o mașină condusă de un alt tânăr de 19 ani, autoturism care a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei! 

FOTO: Grav accident rutier la Jelna, cu trei persoane implicate; un tânăr de 16 ani a decedat