Ultimele noutati

Știu femeile să conducă? Hai duminică la Poligonul de la Lac să vezi demonstrație de forță a doamnelor! Raliul Femina, cu probă de viteză și oprire la punct-fix!

Doamnele și domnișoarele sunt invitate să participe cu mașina personală într-o cursă legală, ce va avea loc duminică la Poligonul de la Lac. Organizatorii vor amenja un traseu scurt în formă de litera U, iar doamnele se vor întrece contra-cronometru. Oprirea se va face la punct-fix într-un pătrat desenat pe asfalt, iar cronometrul se va opri abia când s-a realizat parcarea în spațiul hașurat.

 

acr

x5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În pauza dintre manșe va avea loc o expoziție a mașinilor “tunate” din Bistrița. De asemenea se vor organiza și demonstrații de dritfting și karting. Sunt invitați și pasionații de old’s-mobile iar câțiva dintre ei și-au anunțat deja prezența.

v6

b7

 

 

 

 

 

 

 

Co-piloții vor fi aleși dintre spectatori! Expoziție de tunning și drifting în pauză!

Spectatorii se vor înscrie la o tombolă și vor fi desemnați prin tragere la sorți să fie copiloții domnișoarelor care se întrec în cursa contra-timp.

Virgiliu Orza este inițiatorul acestui proiect și totodată cel care vrea să reînvie activitatea Automobilului Clubului Român.

nn“Vreau ca toți pasionații să vină alături de noi și să admire doamnele și domnișoarele care participă la concursul de pilotaj.  Avem proiecte mari și vrem pe viitor să ne organizăm și să facem o serie de evenimente de promovare a automobilismului. În luna aprilie vrem să facem ceva special și avem două  variante : ori un raliu pe asfalt în zona Budac – Jelna, eventual în zona Castel Tihuța care să prindă și o porțiune de macadam. De asemenea luăm în calcul un concurs de drifting la Sărata, în Parcul Industrial. Una din astea două vor avea loc în luna aprilie: drifting sau raliu pe traseu montan. Pe viitor vrem să avem cât mai multe evenimente adresate iubitorilor de sporturi cu motor, care pân-acum mergeau în alte zone pentru competiții sau expoziții” a declarat Virgiliu Oarza, organizatorul acestui eveniment.

 

 

A.C.R Bistrița va depune proiecte pe fonduri nerambursabile și speră la finanțare din partea Primăriei și a Consiliului Județean pentru susținerea activității și dezvoltarea unui grup puternic pe Bistrița în diversele ramuri de activitate: drifting, karting, raliu, tunning, moto, enduro etc.

Nu există taxă de participare pentru această competiție adresată doamnelor și domnișoarelor, iar înscrieri se fac până în 11 martie la clubul ACR din Bistrița, situat în zona Cinema Dacia. Telefon: 0745.383.732. L a evenimentul va avea loc în 12 martie sunt așteptați iubitorii de motor-sport din Bistrița.

Invitați: BBT Racing, Best Tunning, BHP racing, XRT Karting.
Caricatură

Ziar de Bistrita