UMOR: S-a rupt lanțul de iubire și-a început a rugini, NU vă mai gândiți la mine, ce a fost NU va mai fi!

 -  -  41381


“Ziar de Bistrița” face haz de necaz și vă prezintă câteva titluri ironice despre subiecte fierbinți, într-o rubrică de umor pentru cunoscătorii cu minți (luminate) dar și cu simțul umorului ridicat, precum se ridică imunitatea unui parlamentar, cu votul colegilor invidioși:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Primarul Crețu renunță la statuile cu Deng Xiaoping și propune statui cu Ioan Oltean în toată Bistrița, în virtutea colaborării fructoase.

2. Dramă la liberali: Doamnele și domnișoarele din partid sunt convinse că fără Oltean, NU vor mai prinde funcții de șefie. Toți ceilalți sunt niște misogini.

3. Zegrean ar vrea să fie președinte, dar liberalii NU vor să plătească o cotizație de 6.500 de euro pe lună și să-i asigure salariul cu care s-a obișnuit la Curtea Constituțională.

4. Senatorii Dobra și Cristian Florean sunt supărați după plecarea lui Oltean: Nu mai au pe cine să critice!

5. După anunțul lui Oltean, o serie de jurnaliști au intrat în greva foamei!

6. Doliu pe Valea Someșului. Babele sunt în lacrimi: “E mai dureros ca la moartea tovarășului Stalin! Și ce fain ne spunea domnu deputat pe nume la fiecare!”

7. Propunere din partea lui Doris: Ioan Oltean să aibă drept de veto în cadrul PNL și să numească funcțiile-cheie. Monica Săsărman e de acord și a pregătit un contract-cadru, semnat în alb de mai mulți lipitori de afișe.

8. Și protopopii sunt în dilemă! Nu știu pe cine să numească în parohiile vacante și se plâng că nu mai au cu cine se sfătui!

9. Pastorii penticostali se tem că Oltean vrea să urce la amvon să-și facă o sectă. Robert Sghiartău e doar un pretext.

10. Radu Moldovan are speranțe: “Acuma chiar aș putea moderniza Drumurile Naționale: Bistrița-Năsăud și Beclean-Sîngeorz.”

11. Fostul prefect Szilagy Baci, despre problemele lui Oltean, ce i-au provocat retragerea : “Iștenem NU culcă-te, Ionci!”

12. Doamnele liberale și-au pregătit camere pentru a-l găzdui pe Oltean, la bătrânețe. Au fost văzute la biserici cu pomelnice sperând că deputatul li se va da în grijă.

13. O serie de afaceriști dubioși au fost văzuți la o masă de taină. Se tem că Oltean are prea mult timp liber și își vrea afacerile înapoi.

14. După plecarea lui Oltean, o serie de liberali au pichetat casa lui Radu Moldovan strigând: “Baronul a murit, trăiască baronul!”

15. Radu Moldovan și-a băgat P.S.D-iștii în ședință de urgență: “Dacă s-a retras Oltean, avem mari probleme la alegerile din toamnă! Nu mai are cine să ne dea informații din interior!”

4 notes
506 views
bookmark icon

4 thoughts on “UMOR: S-a rupt lanțul de iubire și-a început a rugini, NU vă mai gândiți la mine, ce a fost NU va mai fi!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *