Lazany joacă TARE! Toți angajații Spitalului Județean sunt obligați să poarte ecuson în piept, cu nume-prenume! Ca să știe lumea pe cine să reclame! Lazany se justifică: ” … foarte multe persoane și-au exprimat unele nemulțumiri legate de comportamentul personalului medical, în special de asistenții medicali și personalul auxiliar!”

Directorul interimar al Spitalului Județean, Gabriel Lazany a intrat în atribuțiuni și deja începe să ia măsuri cu impact. După ce a impus un regulament pentru firmele de pompe funebre care abordau aparținătorii celor decedați în spital, directorul interimar a mai luat o măsură populistă, lăudată de majoritatea pacienților și privită cu scepticism de unii angajați.

Directiva lui Lazany: OBLIGATORIU, tot personalul din Spitalul Județean trebuie să aibă ecuson în piept!

“Spitalul Județean de Urgență Bistrița a beneficiat în ultimii ani de investiții majore în infrastructură și echipamente medicale, investiții care au transformat spitalul într-un punct de referință între spitalele publice din România. Pentru că ne dorim să devenim un punct de referință și din punct de vedere al îngrijirilor medicale, din data de 10 august întregul personal va avea obligația să poarte la vedere un ecuson pe care va apărea numele, prenumele, profesia și secția pe care își desfășoară activitatea. Acest lucru va permite pacienților și aparținătorilor să știe cu cine stau de vorbă și împotriva cui să-și îndrepte eventualele mulțumiri sau nemulțumiri.

 

lazanylazany2

 

 

 

 

 

Deoarece în ultima perioadă am stat de vorbă cu foarte multe persoane care și-au exprimat unele nemulțumiri legate de comportamentul personalului medical, în special de asistenții medicali și personalul auxiliar (infirmiere și îngrijitoare de curățenie), niciuna nu a putut să indice numele persoanei care a provocat nemulțumirea. Consider că persoanele care ocupă profesiile medicale sunt onorabile, trebuie respectate, ele la rândul lor având obligația să ofere respect, iar generalizarea nu face decât să jignească pe cei care își desfășoară activitatea cu cinste și responsabilitate. Pentru a ne putea corecta eventualele deficiențe în activitatea de îngrijire medicală, vă rugăm ca orice sugestie sau sesizare să fie făcută în scris, punctual și nominal, și să ne fie transmisă în una din următoarele modalități:

– depunere directă la secretariatul spitalului;
– fax: 0263 231404;
– e-mail: spital.bistrita@gmail.com
P.S.: Se acceptă și scrisori de mulțumire, pe care le vom transmite împreună cu felicitările noastre celor în cauză.” – a postat Lazany pe pagina de facebook.

 

x221Gabriel Lazany, managerul interimar al Spitalului Județean a început să iasă public și anunță treptat investițiile demarate anterior care acum se bucură de finanțare. Prima ieșire publică a fost la ședința ordinară din 30 iulie, la sediul Primăriei Bistrița, unde directorul interimar a prezentat proiectul privind realizarea Centrului de Radiologie! La câteva zile distanță, Lazany a anunțat semnarea unei finanțări pentru un tomograf și un RMN, aparatură care valorează câteva milioane de euro. Acum, directorul interimar obligă angajații Spitaului Județean să poarte ecuson, pentru a putea fi mai ușor identificați în cazul unor reclamații.

 

 

Aceste măsuri populiste îl ajută din punct de vedere mediatic, iar Gabriel Lazany se profilează ca un director “de acțiune” și se bucură de sprijinul autorităților județene. Deocamdată interimar, Gabriel Lazany va concura din NOU pentru postul de director care va fi scos la concurs peste câteva luni!

 

Citiți și: 

lazany-800x4001Fostul patron al brutăriei ALCES, Gabriel Lazany, NUMIT director interimar la Spitalul Județean! Mircea Buta (65 de ani) are vârsta pensionării și își ia ADIO de la funcția de manager pe care a deținut-o 22 de ani!
Comentarii

  • Lazani trebuie sa inteleaga ca medicii nu sunt angajatii de la brutaria lui tatsu !

Caricatură

Ziar de Bistrita