Firmele “de drumuri” au profituri enorme, iar LDP-ul are datorii de 1 MILION de euro ! Firma Consiliului Județean angajează director general, ca să-i scoată din rahat!

 -  -  11437


Datorii de 1 MILION de euro!

Conform raportului întocmit de auditorii financiari ai firmei FRADIENT SRL din CLuj, firma “de drumuri” a Consiliului Județean are un total de datorii pe termen scurt de 4.2 milioane de lei, din care 1.1 milioane de lei, către furnizori, și 3.1 milioane reprezintă alte datorii.

Datoria este formată din 2 mari găuri: una în 2017 în valoare de 2.1 milioane de lei și una în 2018, în valoare de 2.6 milioane de lei! TOTAL 4.7 milioane de lei, adică aproape 1 MILION de euro!

Consiliul Județean vrea privatizarea LDP-ului!

În 2019 , consilierii județeni au aprobat un proiect de hotărâre pentru achiziționarea unor servicii de asistență și consultanță de specialitate pentru pregătirea și realizarea privatizării societății. Sumele necesare pentru plata acestor servicii urmând să fie asigurate din bugetul devenituri și cheltuieli al județului Bistrița-Năsăud.

Metoda de privatizare a SC LDP SA se va stabili în baza strategiei de privatizare propuse, care se va supune aprobării Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Terenul LDP din Bistrița , o mină de AUR, în valoare de 1 MILLION de euro! Printr-o schemă politică, Radu Moldovan a cedat terenul GRATIS, către Primăria Bistrița și LDP-ul e-n cap, fără patrimoniu de valoare!

LDP deține 1.3 hectare de teren pe strada Cuza Vodă din Bistrița. O suprafață de 1 hectar, estimată la peste 1 MILION de euro, a fost DONATĂ către Primăria Bistrița. Astfel, LDP-ul a rămas fără o parte importantă din patrimoniu, în imposibilitatea accesării unui împrumut salvator pentru retehnologizare, de exemplu.

Proiectul a fost votat de majoritatea PSD-istă, controlată de Radu Moldovan!

Popescu e directorul general al LDP, om de-a lui Țintean și șeful filialei ALDE!

Popescu Petru Nicolae este director general interimar al LDP, începând cu ianuarie 2021. Popescu este economist, absolvent al Universității de Nord Baia Mare și a lucrat ca șef-serviciu la LDP Security, divizie desprinsă din LDP. Acesta a candidat pentru un post de consilier județean, dar NU a prins un loc eligibil și momentan conduce filiala ALDE Bistrița- Năsăud.

În cele 2 mandate a lui Radu Moldovan, compania LDP a fost condusă de Breșfelean Ciprian (jurist de profesie, momentan director adjunct) și de Andrei Vieriu (inginer).

Condiții pentru funcția de director!

  • Absolvent de studii superioare (NU neapărat științe inginerești_,
  • 5 ani experiență pe funcții de conducere.
  • 5 ani vechime.

Candidații vor întocmi un plan de management care va fi analizat de o comisie a LDP-ului. Dosarele se pot depune până în 26.06.2021.

1 notes
562 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *