LDP-ul intră-n privatizare! E de fapt, FALIMENT mascat! Consiliul Județean oferă un contract de 10.000 de euro pentru întocmirea strategiei de privatizare! Management PSD-ist: firmele de drumuri din Județ au profituri IMENSE, iar LDP-ul e-n cap!

 -  -  71183


Consiliul Județean va încredința direct un contract de consultanță pentru Prestarea de servicii de consultanță pentru elaborarea propunerilor privind strategia de privatizare a Societății L.D.P. S.A. Bistrița.

Conform caietuui de sarcini, serviciile se vor presta până în 30 septembrie 2021. Firma câștigătoare va oferi:

  • servicii de analiză pentru inițierea, derularea și finalizarea procesului de privatizare
  • servicii juridice
  • alte activități necesare pentru elaborarea propunerilor privind strategia de privatizarea a Societății LDP.

Costul contractului de consultanță: 50.000 de lei fără TVA .

Privatizarea LDP-ului a fost pregătită din timp! Astfel, în 2019 , consilierii județeni au aprobat un proiect de hotărâre pentru achiziționarea unor servicii de asistență și consultanță de specialitate pentru pregătirea și realizarea privatizării societății

Terenul LDP din Bistrița , o mină de AUR, în valoare de 1 MILLION de euro! Printr-o schemă politică, Radu Moldovan a cedat terenul GRATIS, către Primăria Bistrița și LDP-ul e-n cap, fără patrimoniu de valoare!

LDP deține 1.3 hectare de teren pe strada Cuza Vodă din Bistrița. O suprafață de 1 hectar, estimată la peste 1 MILION de euro, a fost DONATĂ către Primăria Bistrița. Astfel, LDP-ul a rămas fără o parte importantă din patrimoniu, în imposibilitatea accesării unui împrumut salvator pentru retehnologizare, de exemplu. 

Proiectul a fost votat de majoritatea PSD-istă, controlată de Radu Moldovan!

Datorii de 1 MILION de euro!

Conform raportului întocmit de auditorii financiari ai firmei FRADIENT SRL din CLuj, firma “de drumuri” a Consiliului Județean are un total de datorii pe termen scurt de 4.2 milioane de lei, din care 1.1 milioane de lei, către furnizori, și 3.1 milioane reprezintă alte datorii.

Datoria este formată din 2 mari găuri: una în 2017 în valoare de 2.1 milioane de lei și una în 2018, în valoare de 2.6 milioane de lei! TOTAL 4.7 milioane de lei, adică aproape 1 MILION de euro! 

Ca la noi: firmele de drumuri din Județ au profituri IMENSE, iar LDP-ul va fi privatizată!

Privatizarea LDP-ul reprezintă de fapt FALIMENTUL mascat al societății Consiliul Județean, care a fost căpușată din toate pozițiile. Cu 1 MILION de euro datorie, fără 1.3 hectare de teren donate GRATUIT Primăriei Bistrița și cu utilaje învechite, firma de drumuri a Consiliului Județean va avea o soartă tristă.

În mod ciudat,sfârșitul firmei deținută de Consiliul Județean vine într-o perioadă în care companiile concurente au profituri de MILIOANE de euro, de pe urma contractelor cu instituția coordonată de Radu Moldovan.

Citiți și:

7 notes
308 views
bookmark icon

2 thoughts on “LDP-ul intră-n privatizare! E de fapt, FALIMENT mascat! Consiliul Județean oferă un contract de 10.000 de euro pentru întocmirea strategiei de privatizare! Management PSD-ist: firmele de drumuri din Județ au profituri IMENSE, iar LDP-ul e-n cap!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *