Ultimele noutati

Îi ABUREȘTE sau îi SERVEȘTE? Primarul de Sîngeorz-Băi a ieșit fuga din biroul mobilat ca a lu’ Ceaușescu… să măture bălegarul din fața instituției!Traian Ogâgău: “Io-s gospodar NU numa’ din gură!”

“Io-s gospodar NU numa’ din gură!” a fost replica primarului de Sîngeorz-Băi, care a ieșit azi din biroul dotat cu mobilier ca a lui Ceaușescu și le-a dat oamenilor exemplu de bună-practică. Primarul a sugerat căruțașilor să adune bălegarul și să-l vândă ca îngrășământ natural. Gestul cu primarul care cadună bălegarul din fața primăriei a fost filmat de unul din apropiații lui și postat instant pe facebook.

 

Spân sau Jupân? Traian Ogâgău a implementat o serie de măsuri în orașul-stațiune, pentru prieteni și dușmani!

a11

a12

a13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– sistem de supraveghere de 5 miliarde de lei pentru a filma tot ce mișcă-n stațiune și a depista persoanele care tulbură ordinea publică și provoacă distrugeri.

– a obligat atelajele să dețină săculeți anti-bălegar și astfel drumurile să se mențină curate. Inițitiva a fost salutată de membrii comunității, care s-au întâlnit cu primarul în fața bufetului.

– a apelat la  beneficiarii ajutorului social, OBLIGAȚI prin legea 416 să presteze muncă în folosul comunității, să vină la primărie pentru stabilirea sectoarelor.

– a amendat un cioban cu 700 de lei pentru că oile pe care trebuia să le supravegheze au păscut în parcul din Sîngeorz-Băi.

– a aplicat amenzi pentru PET-uri aruncate pe jos de diverși cetățeni.

112

13

 

 

 

 

 

i44

t34-Copy-400-e1477907922782

 

 

 

 

 

 

 

Prin postul Radio Someș, Traian Ogâgău duce o luptă mediatică împotriva celor care NU păstrează curățenia și aruncă la întâmplare deșeuri menajere. Atitudinea lui Ogâgău i-a atras simpatii dar sunt oameni care-l contestă pentru modul în care vrea să impună ordinea și disciplina în Sîngeorz-Băi. La alegerile locale, Ogâgău a adunat 2.640 de voturi (53%) față de 2.066 de voturi (42%) cât a strâns Daniel Suciu.

 

Citiți și:
t1-800x400INTERVIU cu Traian Ogâgău, jupânul de Sîngeorz! Vezi ce planuri are pentru orașul pe care îl conduce! “NU sunt sigur dacă mai candidez peste 4 ani!”
Comentarii

  • Foarte bine a facut oamenii au nevoie e exemple pozitive,,,curatenia depinde de noi toti oriunde orcand,,,,,mie mi-a placut gestul clar si explicit ,,,SA ADUNAM GUNOIUL DIN FATA CASEI SAU BIROULUI , SEDIUL FIECARUIA,,,,cum ar spune cavalerii transilvani,,Vivat,Vivat,Vivat!!!!!

Caricatură

Ziar de Bistrita