VIDEO: Discursul anti-homosexuali a lui Falcă de la Arad și fitile către socialiști: “PSD-ul l-a avut pe Remus Cernea!”

 -  -  1235


La show-ul de lansareaa candidaților PNL Bistrița-Năsăud pentru parlamentare, primarul Aradului a avut un discurs aplaudat de cei prezenți.  Falcă a vorbit despre curajul bistrițenilor când au ținut piept armatelor lui Napoleon, la Viena dar a vorbit și despre FAMILIA TRADIȚIONALĂ și conceptele promovate de Remus Cernea.

Discursul lui Falcă:

 

“Familia nu se discută în lumea aceasta din cine este formată. Nu cred că va exista vreodată vreun român să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe. NU cred că vreodată o să ne lăsați pe noi primari cu tricolorul pe piept să mergem s-i căsătorim pe acei oameni (homosexuali)… De aceea să NU uitați un lucru: PSD-ul l-a avut pe Remus Cernea. Partidul Național Liberal NU va avea niciodată un Remus Cernea ci va fi partidul lângă națiunea română. Comunitatea este alt reper și aici tebuie să recunoaștem că avem mari obligații.. avem mari obligații pentru comunitate și pentru primarii care conduc acele comunități.  Ar trebui să-i apladăm pe primarii care au rămas alături de noi în hoția din 2014 a lui Dragnea și a lui Ponta.” a spus Gheorghe Falcă, de la pupitru în timp ce liberalii plaudau frenetic.

 

 

 

 

 

 

 

Gheorghe Falcă are o puternică expunere media în această perioadă și este coordonatorul campaniei pentru parlamentare și unul din liderii PNL pe regiunea Nord-Vest! Robert Sighiartău, Doris Moldovan și Ioan Turc sunt cei 3 candidați desemnați pe locurile considerate eligibile și care se vor lupta să intre în Parlamentul României.

 

Citiți și: 

x2-400-e1478287460413P.N.L și-a lansat candidații pentru Parlamentare! Robert Sighiartău, Doris Moldovan și Ioan Turc vor să guverneze cu Cioloș-premier!

https://www.ziardebistrita.ro/cei-3-muschetari-pnl/

0 notes
360 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *