Legionarii “pistol cu apă” îl impun prin ȘMENURI pe Titieni. E scandal cât casa la liberali. Te crucești cum s-au petrecut faptele!

Liberalii dănțuiesc în speranța că actorul Titieni le va salva scenariul. Câteva luni bune s-au tot fofilat cu sondaje peste sondaje, iar în cele din urmă l-au scos din pălărie pe Adrian Titieni, bistrițean ajuns rector la București, intelectual remarcat în branșa sa, ilustru anonim pe meleag natal.

Mai rău ca legionarii! 

Câțiva inși, care au scoruri minime și nu ar ieși nici șefi de scară și-au pus în cap să găsească alesul prin care să puncteze la imaginea personală și astfel să aibă un ascendent la parlamentare. Liberalii cu apucături legionare au mizat pe invidia și viesparul din PDL și pe șeful cu mustață retras în umbră și au dat candidatul: Adrian Titieni. Brusc, sondajele au fost zvârlite la W.C , iar “Sese” a fost părăsit de gărzile de corp, care probabil se vor re-orienta urgent pentru a-l seduce pe actor în schimbul unor funcții.

Iată cum s-au petrecut faptele!

Vineri dimineața: ora 10 – este anunțat un candidat-surpriză și electoratul devine curios. Peste o oră apare numele lui Adrian Titieni și toată lumea credea că e o glumă. Se confirmă treaba și începe circul. Postacii își iau rolul în serios și urgent au loc întruniri și chermeze prin care se inoculează ideea intelectualului bun de primar. Se lucrează în stil securist, cu întruniri la șuete și scenarii S.F. pentru a da o șansă anonimului în mințile unora, cu rol de goarnă.

Sâmbătă apare Titieni la Bistrița, sub acoperire și ține un speech celor din casta lui Dolha. Nu degeaba roiau liberalii pe la Hotel Metropolis. Seara, pe la ora 17 se convocă un Birou Politic Municipal, cu  scopul de a-l valida pe Titieni… pe principiul “dacă tot suntem aici…” Presiuni pe toată lumea, amenințări, circ etc. Aripa PDL NU cuplează la idee și treaba se amână pentru a doua zi. Dolha și Dobra sunt băgați la înaintare să strângă șurubul, musai-musai să cedeze vreo câțiva. Din biroul municipal de validare fac parte oameni de partid cu familii acasă, disperați după funcții, dar care NU au chef de probleme și NU s-ar pune rău cu parlamentarii. În afară de câțiva care duc la tăvăleală, semnalele sunt pentru o forțare.

Duminică, la ora 18 se convocă o adunare ce se transformă în ședință și se încearcă validarea lui Titieni, dar PDL-iștii veniți cu întăriri se opun și mai aprig, de data asta. Tuță, în calitate de președinte NU supune la vot, declară ședința închisă și cu asta-basta. Din grupul restrâns de validare, făceau parte consilierii locali, foști directori de școli, în fine… 14 PDL-iști și 11 PNL-iști. Hangan, Dobra și Dolha, cu rol de a impune candidatul au reușit 8 voturi, insufieciente și nevalidate de acest prim for decizional.

Scenariul era făcut dinainte și în paralel a fost convocat și forumul Județean, în caz că ceva NU iese la municipal.

Din Biroul Politic Județean fac parte primari de prin județ, consilieri locali, județeni, șefii de organizații… adică 28 de PNL-iști și 28 de PDL-iști din tot județul. Fără rezultat la întrunirea municipală, legionarii cu pistoale cu apă se duc fuguța la întrunirea de Județ, unde încearcă să dreagă busuiocul și să valideze candidatul pentru Primăria Bistrița. (ora 19.30)

Oamenii aduși cu japca NU au prea auzit de Titieni ăsta, NU au chef să fie stresați și sunați de șeful de partid și dau puterea în mâna lui Dolha, respectiv Curteanu. (ora 21.00). Într-un final, cei doi sunt investiți cu putere pentru a valida candidatul Titieni pentru Primăria Bistrița și se vor duce la București, la Biroul Politic Național pentru a lua “OK-ul” final. P.D.L-iștii rămași cu buza-unflată spun că NU s-a respectat statutul șivor o repoziționare urgentă. Se pare că e cam târziu.

Dolha dănțuiește, Dobra rânjește și ceilalți anonimi fac repetiții în oglindă pentru campania ce va urma, cu Titieni pe rol de locomotivă.

Am putea zice că și Johannis a ieșit președinte, pe o speță asemănătoare. Da, dar Johannis a fost numai unul, alt context și NU prea a contat campania de pe Bistrița a liberalilor, ci s-a votat împotriva aroganței lui Ponta care tot la 5 zile bifa o sfeștanie electorală prin județ. În plus, Johannis a fost ajutat de Servicii și cu vreo 3 mandate de primar la Sibiu, venea pe profilul unui neamț,dar și pe votul negativ a lui Ponta.

La Bistrița, pârliții sunt în picaj. Dobra cică are 3%, Dolha nu trece de 5%, Hangan bietul sub 2%, Peteleu vreo 3%, iar Băbuțan e zero-barat. Oltean e la minus infinit, dar îl are pe Curteanu cu ațele la spate și ascendent moral pentru sceptrul predat. Dacă ai chef de o parodie de uiți la o emisiune cu toți bâlbâiții ăștia la un loc. Coșmarul e că de fapt ne reprezintă prin funcții-cheie.

dsci3563_0

 

 

 

 

 

Pozele de mai jos sunt sugestive și e ciudat jocul din umbră a celui zis “crocodilul”, care în acest weekend a scăpat de controlul judiciar pentru scandalul de la Restituirea Proprietăților.

 

 

 

 

 

 

sbarciu 2Pe Bistrița, Oltean a mai venit cu un candidat cu barbă, pe aceeași rețetă de intelectual de rasă, recunoscut în lumea universtară. I-a ieșit atunci, dar Sbârciu a eșuat ca senator și târziu și-a dat seama că a fost jucat.

 

 

 

AdrianTitieni24E aceeași treabă și cu Titieni, adus pe rețeta străzii care vrea schimbare, un om tânăr, apolitic, deschis bla-bla… Scopul e clar, Titieni va fi aruncat în joc pentru a salva de fapt vreo câteva fețe acre care vor noi mandate la ciolan și care altfel NU au șanse la încă unul…

 

 

 

Și uite-așa o mână de oameni care laolaltă NU trec de 15% impun candidatul liberal pentru Primăria Bistrița. NU discutăm de candidatul Titinei, ci de modul prin care acesta a fost băgat pe gât de câteva pistoale cu apă, închipuiți politicieni cu aere de legionari.

 
Comentarii

  • Mai multe detalii despre Cooperativele Mafiote:

    https://ioansbarciu.wordpress.com/

  • Balan Marius- Ecologist B-ta

    Nu e vorba de nici o cruciala. Baietii din PNL joaca cea mai buna CARTE . Asa-i in politica. Ce naiba e asa de greu de priceput. Asa ceva se intampla in toata lumea. PRICEPUT ?

  • Liberalii l-a gasit pe Titieni si cred ca ne prostesc sa-l votam.

  • Cooperativa mafiota s-a speriat de candidatura lui Seserman despre care stiu ca este curat si nu este dispus sa faca smenuri. Asa ca s-a gandit ce sa faca pentru a-l elimina. Si incalca, pentru aceasta, orice: intelegeri, Statut, regulamente, etc. Se vor lupta la disperare sa impuna pe oricine, fie actor, fie diva, fie antreprenor, fie si unul luat de pe strada numai pe Seserman nu. Lupta pana la capat d-le Seserman. Dreptatea este de partea D-voastra. Bafta. Apropo, tocmai am vazut ca Secretarul general PNL, D-l Florian a precizat ca Titieni nu a fost validat drept candidat si acest lucru trebuie rediscutat potrivit Statutului.

  • Da repede mai puneti botul. cei ce cred ca pnl nu isi joaca bine cartile.

  • Astia chiar sunt comunisti daca au procedat asa

Caricatură

Ziar de Bistrita