Ultimele noutati

Se scapă de ei că i-au făcut de rușine! Avocatul Someșan cere demisia lui Avram și Blaga din Asociația “22 Decembrie” și a programat răzmerița pe luni, 5 decembrie, la sediul lor!

Ioan Someșan este membru al Asociației 22 Decembrie din Bistrița și participant la mișcările de stradă are au avut loc la acea vreme. Someșan cere PUBLIC o întrunire a membrilor Asociației 22 Decembrie, pentru alegerea unei noi conduceri.

3-840x304“Având în vedere situația creată, prin punerea sub acuzare a lui Avram, Blaga, faptului că s-a adus o gravă atingere ideii de revoluție, revoluționar, înțeleg să invit toți membrii asociației pentru luni, 05.12.2016, orele 18, la sediul asociației. Propun renunțarea la calitatea de revoluționar sau măcar alegerea unei noi conduceri și desolidarizarea de cei care sunt cercetați ! Când am participat la mișcarea revoluționară din Bistrița, care a fost pașnică, nu am urmărit un atare scop .” a transmis Ioan Someșan.

 

 

 

AVRAM GEORGE şi BLAGA IOAN sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cumpărare de influență și a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

e241-300x300

bb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ioan Bența a făcut un autodenunț către Parchet prin care susține că a fost forțat de împrejurări să participe la falsificarea certificatelor de revoluționar. Georga Avram și Ioan Blaga au fost și ei prezenți la această înscenare, realizată cu scopul de a obține fiecare indemnizația de 500 de euro/lună!

r6-copyÎn octombrie 2015, Ioan Bența, George Avram și Ioan Blaga au plecat la București pentru a pregăti o poveste în scenariul Revoluției. Modificările în lege au scurtat lista revoluționarilor de Bistrița, iar pentru a intra pe lista celor cu rol determinant, cei 3 trebuia să fi fost într-un oraș unde s-a tras. Scenariul a fost pregătit și Avram cu Blaga l-au luat de pe drum pe Bența (aflat la Sibiu) și împreună au plecat spre București. Au fost interceptați și duși să aibă un scenariu similar, într-o casă conspirativă.

ACUZAȚIILE lui Bența: “au rupt file din dosar și l-au scos revoluționar la Baricada din București. George Avram era în Bistrița, la Fabrica Mecanică și sunt sute de oameni care pot depune mărturie !”

Procurorii au intrat pe fir și momentan, Avram și Blaga sunt cercetați PENAL și se află sub control judiciar.

 

Citiți și: 

Cum au vrut Crețu și Avram să-și impună un om “de-a lor” pe Ghinda! Avocatul Someșan i-a DEJUCAT și e reprezentantul localității! Vezi cum controlează Crețu localitățile-componente!

https://www.ziardebistrita.ro/legea-si-tocmeala/
Comentarii

  • Santem culpabili pentru fapta noastra ! Imi asum raspunderea si faptele ! Insa d-l Somesan Ioan nu poate face din cazul nostru un “lobi” electoral in favoarea sa . Dansul a participat la revolutia din decembrie 1989, mult dupa fuga dictatorului Ceausescu. A intrat in primele structuri ale frontului mai mult ca “galagios” si oportunist. Asociatia 22 decembrie Bistrita se va intruni si desigur va hotara ce trebuie. Eu imi voi prezenta demisia cu siguranta din functia ce o detin.

Caricatură

Ziar de Bistrita