Candidatul-fără-cap e gogoașa anti-Crețu! Liberalii trag cu dinții și se rup în două pentru primar! Vor să bage un manager și-l ejectează pe “Sese!”

Sondajele interne sunt aruncate la W.C și liberalii detonează bomba: candidatul la Primăria Bistrița va fi din afara politicii! La conferința de presă de astăzi, liberalii din aripa Dolha au anunțat că de fapt partidul vrea un candidat de forță, din afara spectrului politic. Anunțul a fost făcut de Sorin Hangan într-o conferința de presă la care NU au participat PDL-iștii.

Seserman: EXCLUD varianta unei echipe. Eu NU intru în formula asta!

Cotat ca favorit pe sondajele interne, Alin Seserman pare sabotat de colegii din interior, care ies în față cu mesaje diferite. Sorin Hangan, co-președinte pe municipiu și Dorin Dobra (senator) susțin o nouă rețetă pentru Primăria Bistrița: echipă de tineri anti-Crețu.

“La sondajele interne eu sunt favorit… NU cunosc ce rețetă au colegii mei din vechiul PNL, ce candidat au sau ce fel de echipe visează. Atât vă pot spune: NU intru în formula asta și fără voia mea nu pot fi co-optat. Mai vedem care va fi candidatul desemnat de partid, pentru că opinia unui grup NU înseamnă neapărat decizia finală a PNL” a declarat Alin Seserman.

14 PDL-iști și 9 PNL-iști. Trădătorii lui Seserman pot valida candidatul-fără-cap!

Statutar, ar fi nevoie de o majoritate simplă pentru validarea sa în Comitetul Executiv Local. Candidatul-surpriză poate fi validat ușor, mai ales că Seserman este săpat din interior. Ciudată atitudinea seniorilor Tuță, și Vasile Moldovan care fac non-combat și preferă varianta unui outsider, deși teoretic, Alins Seserman stă cel mai bine pe sondajele interne.

Fisurile sunt evidente, dar vor fi astupate cu promisiuni de funcții pentru cei co-optați în staff-ul de campanie. Probabil acesta va fi prețul trădării pentru cei care vor valida alesul.

Război intern pentru validarea candidatului la Primăria Bistrița. Membrii forumului de validare a candidatului:

 

Aripa Dolha:  – senatorul Dorin Dobra, consilierii municipali Sorin Hangan, Ioan Peteleu și Cristian Roth, Adrian Podişor, Alexandru Bălan, Dan Băbuţan, Tudor Filip, George Gaftone. Supleanţi (fără drept de vot): Paul Moldovan, Ionel Ilovan, Monica Țîncă, Liviu Rebrean, Valeria Tămăşoi.

 

 

 

 

 

 

Aripa Ioan Oltean

Gheorghe Tuţă – copreşedintele organizaţiei, Alin Seserman – consilier municipal, Mioara Seica, Gavrilă Urs, Filip Moisil – consilier municipal, Simona Belea, Vasile Moldovan şi Gavrilă Benţa – consilieri municipali, Mihai Tisa, Ciprian Constantinescu, Alin Ionuţiu, Mihai Sărmăşan – consilier municipal, Cristian Damian, Mihai Bilegan. Supleanţi (fără drept de vot): Marius Marica, Bogdan Gavrilă , Elena Păcurariu.

 

 

 

 

 

 

De Valenntine’s Day, cele două aripi: Dolha și Oltean vor amoreza întru zămislirea alesului. Candidatul-fără-cap va fi lansat la apă luni, 15 februarie și cu siguranță PNL-ul  se va rupe. Desigur, având în vedere incoerența și haosul din interior este posibilă o nouă amânare care va îngropa și mai tare imaginea unui PNL dezorganizat.

 

Citește și: Lupul PENALIST, la sfat cu dobitoacele ce NU-cuvântă!

https://www.ziardebistrita.ro/lupul-penalist-la-sfat-cu-dobitoacele-ce-nu-cuvanta/

 

 

 

 
Comentarii

  • Da repede mai puneti botul la stiri platite de altii. Pnl stie sa joace bine cartile…FRAIERILOR!

  • Alin Seserman este singurul candidat care s-a prezentat cu un Program articulat pentru Bistrita. Este cel mai bine pregatit dintre toti cei vehiculati, de la actor la oameni de afaceri sau independenti, din punct de vedere politic si administrativ. Sper sa fie candidat pana la urma. Restul sunt rautati gratuite si fara fond.

  • Ha ha ha. Buna asta cu Curteanu. Poate divorteaza si se insoara cu Oltean pt. a candida.

  • Cosmine, esti naiv pe alocuri. Seserman sta mai bine decat nimic dar el nu are absolut nicio sansa sa castige. E vesnicul consilier si asa va ramane pentru ca e un caracter pus de multi la indoiala. Singura varianta ok era sa candideze Curteanu dar pe el nu il lasa nevasta…
Caricatură

Ziar de Bistrita