Liberalul Ioan Turc dă o veste bună în ceea ce privește reducerea numărului de clase de liceu: ”Situația din județul Bistrița-Năsăud va avea o rezolvare mai justă”

 -  -  11097


Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a anunțat că a avut o convorbire telefonică cu ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, pe marginea subiectului privind reducerea numărului de clase de liceu. În ceea ce privește situația din Bistrița-Năsăud, Turc a afirmat că se va găsi o soluție.

”Referitor la reducerea numărului unor clase de liceu, despre care discutasem cu conducerea ISJ pentru o altă abordare, ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, mi-a comunicat telefonic că situația din județul Bistrița-Năsăud va avea o rezolvare mai justă. Cel mai probabil, soluția identificată va fi cea pe care am enunțat-o deja, prin care ar urma să se diminueze numărul elevilor din clase. Important e să existe deschidere pentru probleme ce inițial par de nesurmontat“, a declarat preşedintele PNL Bistrița-Năsăud, primarul Ioan Turc.

Reamintim că, luni dimineața, Ioan Turc a avut o discuție și cu șeful Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Mihai Mureșan, și i-a solicitat acestuia să identifice soluții pentru menținerea clasei de arhitectură de la Liceul „Corneliu Baba” și a celei de muzică de la Liceul „Tudor Jarda”.

1 notes
222 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *