Licitație de peste două milioane de euro, pentru construirea unui bazin de înot în Sângeorz-Băi, lansată de CNI

 -  -  22002


Compania Națională de Investiții (CNI) a demarat procedura de licitație publică pentru execuția lucrărilor de construire a unui bazin de înot în orașul Sângeorz-Băi. Investiția se ridică la circa 13 milioane de lei, mai bine de 2 milioane de euro.

Potrivit anunțului postat în Sistemul Elecronic de Achiziții Publice, termenul limită până la care companiile pot depune oferte este 27 noiembrie 2020, urmând ca după această dată să fie analizate ofertele și să se stabilească un câștigător al licitației.

Proiectul intitulat ”Bazin de înot acoperit, strada Crinilor, nr4/A, oraş Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud” a fost gândit pentru realizarea şi dezvoltarea unei infrastructuri de agrement în oraşul Sângeorz-Băi.

Pe lângă acest obiectiv, administraţia locală intenționează să amenajeze alte două bazine exterioare, astfel încât întreaga zonă să devină un Complex de Agrement pentru locuitorii Văii Someşului.

2 notes
1127 views
bookmark icon

2 thoughts on “Licitație de peste două milioane de euro, pentru construirea unui bazin de înot în Sângeorz-Băi, lansată de CNI

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *