FOTO – VIDEO: Liberali și oameni de afaceri s-au întrecut în licitații caritabile la “Parada Brăduților!” S-au strâns peste 4.000 de euro, dintr-un foc!

Parada Brăduților este un eveniment caritabil, organizat în pragul sărbătorilor de iarnă de Gabriela Montoiu, co-președinta Organizației de Femei Liberale, de data asta alături de Diana Morar! Toată crema cea vestită a liberalilor a fost prezentă la eveniment, alături de personalități publice și diverși oameni de afaceri!

Practic, s-au ornat 15 brăduți care au fost scoși la licitație, prețul de pornire fiind 400 de lei, iar banii obținuți urmând a fi donați unor cazuri sociale! Cel mai scump brăduț a fost licitat la 2.200 de lei.

 

 

 

 

 

Licitația a fost deschisă de un om de afaceri anonim, care a oferit prin telefon 400 de euro pentru primul brad. Oana Milea, manager al hotelului Metropolis a fost cea care a reprezentat misteriosul afacerist. Banii au fost donați lui Dan Bungărdean, un violonist talentat, considerat a fi cel mai bun din branșă, la categoria sa de vârstă (12 ani). La următoarea strigare, un reprezentant al firmei Transmixt a luat bradul cu nr. 2 și a achitat 1.000 lei.

 

 

 

 

Deputatul Stelian Dolha a plătit 1.100 lei pentru brăduțul cu nr.3

 

 

 

 

Directorul Leoni, Marius Cotor a licitat 2.200 lei pentru brăduţul cu numărul 4.

Virginia Farcaş, (MIS Grup) a plătit 1.500 lei pe brăduţul cu numărul 5.

 

 

 

Sorin Hangan a cumpărat cu 1.100 lei bradul cu numărul 6.

2.000 de lei a achitat Paula Sângeorzan pe brăduțul nr. 7

Tibi Kovacs de la clubul Lions a cumpărat bradul cu numărul 8.

 

 

Ovidiu Florian (fostul șef al Direcției Județene de Pază) a oferit 800 de lei pentru bradul cu numărul 9.

 

 

 

 

 

 

Consilierul judeţean Florin Urâte a luat bradul nr. 10 cu 1.100 lei, iar Gabriela Montoiu a licitat 600 de lei pentru bradul cu numărul 11.

 

 

 

 

Senatorul Dorin Dobra a dat 600 lei pe bradul nr. 12

Mircea Archiudean (Proterm Line) a donat 500 de lei pentru Asociaţia “Aripi de Copil” și a cumpărat cu 1.000 de lei bradul 13.

Marius Rotaru a plătit  1.500 de lei pe bradul nr.14.

Gelu Drăgan a adjudecat ultimul brad , pentru care a plătit 1.500 de lei.

 

 

 

 

 

 

În total s-au strâns 18.900 de lei, bani care vor fi donați Asociației Aripi de Copil pentru a susține cazuri sociale din întreg județul.
Comentarii

  • Balan Marius- Ecologist B-ta

    Ce cauta prof. Sular Claudiu printre LIBERALI ? El a fost ECOLOGIST , apoi pesedist SI …?…ce mai urmeaza ?

Caricatură

Ziar de Bistrita