Liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, la Consiliul Național al PNL

 -  - 


Liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud, primarul Ioan Turc, a participat vineri, la Poiana Brașov, la Consiliul Naţional al PNL, în cadrul căruia au avut loc alegeri pentru funcţiile de secretar general, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

”Consiliul Național al PNL, reunit azi la Poiana Brașov, l-a ales prim-vicepreședinte pentru strategii politice pe europarlamentarul Dan Motreanu, un vechi liberal cu o experiență de decenii în politică. În funcția de vicepreședinte pentru apărare a fost votat senatorul Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița. Noul secretar general al Partidului Național Liberal este Lucian Bode – ministru al Afacerilor Interne. Îi felicit pe cei aleși astăzi și le urez succes în conducerea partidului. Împreună vom face echipă și vom obține rezultate în bătăliile politice care urmează!”, a spus președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Pe 10 aprilie, premierul Nicolae Ciucă a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, după ce, în data de 2 aprilie, Florin Cîţu a demisionat din aceasta funcţie. Ciucă era vicepreşedinte al PNL în domeniul apărare şi siguranţă naţională.

Tot pe 2 aprilie, şi Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de secretar general al Partidului Naţional Liberal, funcţie preluată interimar de prim-vicepreşedintele Lucian Bode.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.