Liderul UDMR Bistrița-Năsăud, Decsei Atilla, nominalizat pentru funcția de subprefect

 -  -  1965


Preşedintele UDMR Bistriţa-Năsăud, Decsei Atilla, a fost nominalizat pentru funcţia de subprefect al județului, a anunțat formațiunea politică prin intermediul unui mesaj publicat pe o rețea de socializare.

Decizia a fost luată după şedinţa Biroului Permanent Judeţean al UDMR Bistrița-Năsăud.

Prin decizia Biroului Permanent Judeţean al UDMR, persoana nominalizată pentru funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud este domnul Decsei Atilla. Decsei Attila are 42 ani și este preşedintele organizaţiei judeţene UDMR Bistriţa-Năsăud încă din anul 2010. (…) Principalul obiectiv al său a fost redobândirea reprezentării comunităţii maghiare în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, înregistrând un rezultat în acest sens după 12 ani de muncă susţinută. În 2020 a fost ales consilier judeţean şi preşedinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. (…) Ca inginer șef al Sistemului de Gospodarire a Apelor – Bistrita Nasaud a acumulat experiență în activitatea specifică, aferentă Colegiului Prefectural și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, experiență care îl recomandă suplimentar pentru funcția de subprefect, pentru care a fost nominalizat.”, au scris cei de la UDMR Bistriţa-Năsăud pe Facebook.

În ceea ce privește cea de-a doua funcţie de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, aceasta va fi ocupată de o persoană nominalizată de USR. În schimb, pe funcția de prefect va rămâne în continuare Stelian Dolha.

1 notes
90 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *