Lidl continuă să se extindă la nivel local; un nou magazin va fi construit în Bistrița

 -  - 


Lidl continuă să se extindă la nivel local și intenționează să construiască un nou magazin în municipiul Bistrița. 

Compania a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud emiterea avizului de mediu pentru un proiect care vizează elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal în vederea construirii unui spaţiu comercial cu produse alimentare şi nealimentare, inclusiv vânzare cu amănuntul şi amenajări exterioare. Noul magazin  ar urma să fie construit pe strada Compozitorilor nr. 1/strada Sigmirului nr. 9, lângă Dedeman. Acesta va fi cel de-al patrulea magazin Lidl din municipiul Bistriţa.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.000 de magazine și peste 200 de centre logistice și depozite în 31 de țări. În România, compania este prezentă prin peste 330 de unități.

Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse cu cel mai bun raport calitate-preț. În spatele serviciilor și operațiunilor din magazine și centrele logistice stau simplitatea și orientarea către eficiență. Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central la Neckarsulm.

Conceptul magazinelor Lidl se bazează pe un concept standard, pentru a se asigura că au o prezentare clară a mărfurilor și că utilizează materiale și tehnologii de construcție într-un mod sustenabil. Magazinele sunt amenajate astfel încât angajații să își poată derula activitățile în cel mai bun mod posibil, permițând în același timp clienților să facă cumpărături rapid și ușor. Când vine vorba despre tehnologie, accentul se pune pe sustenabilitate. De exemplu, magazinele au iluminare LED, sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare și pot avea module de concept opționale precum panaouri fotovoltaice sau stații de încărcare electrică.

Loading

bookmark icon

2 thoughts on “Lidl continuă să se extindă la nivel local; un nou magazin va fi construit în Bistrița

Oldest
Newest
Most Upvoted

    Sorry, comments are closed.