Lions Siebenburgen ajunge şi în acest an la bătrânii singuri. Ajută şi tu!

 -  -  1184


De 15 ani, Clubul Lions Siebenburgen este alături, în perioada sărbătorilor de Crăciun, de bătrânii singuri şi bolnavi din Bistriţa şi din împrejurimi.

Şi în acest an, în 12 şi 13 decembrie, reprezentanţii Lions Siebenburgen organizează pe Pietonalul Liviu Rebreanu o strângere de fonduri pentru alinarea singurătăţii persoanelor vârstnice.Astfel, joi şi vineri, cei care vor să facă o bucurie de sărbători unor bătrâni singuri şi bolnavi, sunt aşteptaţi în zona fântânii arteziene de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, cu colinde, vin, ceai, mere şi cozonac de reprezentanţii Clubului Lions Siebenburgen Bistriţa.

Este primul proiect şi cel mai longeviv al Clubului, început în urmă cu 15 ani şi este destinat ajutorării bătrânilor singuri, unii dintre ei şi bolnavi, cărora nu le mai trece nimeni pragul. În această perioadă de sărbătoare vârstnicii au nevoie de ajutorul semenilor, mai mult decât oricând, pentru a simţi că nu sunt singuri. Un om singur trăieşte o mare dramă, singurătatea este o “boală” mai dificilă decât durerile sau suferinţele fizice. Avem deja 15 ani de când organizăm această serbare stradală iar banii pe care membrii clubului îi adună în aceste zile merg exclusiv pentru realizarea pachetelor destinate vârstnicilor. Am reuşit, în cei 15 ani, să ducem o bucurie şi o alinare în casele a 750 de bătrâni singuri“, spune dr. Tiberiu Podani – iniţiatorul acestui proiect.

”Reprezentanţii Lions Siebenburgen Bistriţa vă aşteaptă, joi şi vineri, între orele 14,00 şi 18,00, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, în zona fântânii arteziene să deveniţi şi voi Moş Crăciun pentru vârstnicii singuri”, mai precizează preşedintele Lions Siebenburgen Bistriţa, Bogdan Crețu.

Cu banii adunaţi din donaţii vor fi cumpărate alimente pentru 40 – 50 de persoane vârstnice, singure, cuprinse în proiect.

0 notes
309 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *