Lista candidaților PNL Bistrița-Năsăud pentru alegerile parlamentare a fost validată

 -  -  1241

Lista candidaților Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a fost validată, a anunțat președintele formațiunii politice, Ioan Turc.

Aseară, în ședința Biroului Politic Național, am validat lista candidaților PNL Bistrița-Năsăud pentru alegerile parlamentare”, a anunțat Ioan Turc.

Astfel, la Camera Deputaților, pe primul loc se află Robert Sighiartău, deputat, secretar general al PNL, de profesie economist. Pe locul al doilea la Camera Deputaților este Diana Morar, secretar de stat în Ministerul Justiției, avocat. Pe a treia poziție pentru Camera Deputaților e Florin Urîte, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din PNL Bistrița-Năsăud, inginer.

La Senat, pe primul loc e Ovidiu Florean, secretar general al filialei județene a PNL, inginer. Poziția a doua pentru Senat e ocupată de Daciana Legendi, cadru didactic.

”Avem cea mai buna listă, cu oameni competitivi, determinați să demonstreze că politica poate fi făcută corect. Să-i susținem! Merită!”, a adăugat liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud.

0 notes
366 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *