P.S.D-iștii au finalizat lista pentru Parlamentare. Pană – Suciu – Deneș în cărți… Sandu Pugna, cu șanse minime!

La Camera Deputaților, Doina Pană intră în capul listei, Daniel Suciu intră pe locul 2, considerat eligibil, iar Ioan Deneș prinde locul la Senat. Ceilalți candidați sunt “de umplutură”, fără șanse reale pentru un loc în Parlament.

 

zzDoina Pană marșează pe Radarul pădurilor, un proiect implementat în mandatul său de Ministru al Pădurilor pe care și-l asumă și Lucia Varga (ministru P.N.L în legislatura USL).

 

 

 

 

9Daniel Suciu îl are în spate ca susținător pe Nicu Moldovan și a crescut în notorietate în urma alegerilor locale din Sângeorz-Băi, pe care le-a pierdut în fața lui Traian Ogâgău. În ultimii 4 ani, Suciu s-a făcut remarcat prin critici la adresa Guvernului PDL, și deși s-a aflat la guvernare, a preferat o atitudine de opoziție. Suciu-mobilul și relația cu primarii de pe Câmpie ar fi punctele unde deputatul a excelat în actualul mandat.

 

 

 

ooIoan Deneș – fratele lui Nicu Moldovan, a intrat în Parlament cu USL-ul și a trecut a PSD. Mai activ în zona Becleanului și prezent în staff-ul fratelui său, la marile inaugurări din Beclean. Are relații apropiate cu neo-protestanții și a fost activ în susținerea unor proiecte sociale ale PSD, pe care a avut grijă să le puncteze în media.

 

 

 

zAlexandru Pugna – băgat la înaintare de PSD-iști, cu notorietate pe segmentul rural prin prisma profesiei sale de cântăreț. A fost împins în aleger și acum 4 ani, când aproape a închis Colegiul Năsăud, administrându-i lui Ioan Oltean o răsunătoare umilință. Cântărețul a fost la câteva procente distanță de un scaun de deputat. Locul III NU e considerat eligibil, dar având în vedere lacunele PNL-ului și eventual prezența scăzută la vot, Sandu Pugna are șansa lui minimă de a prinde Parlamentul.

 

Comitetul Executiv Județean al Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, întrunit statutar în data de 7 octombrie 2016, a validat cu unanimitate de voturi candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, în următoarea ordine:

 

xc-400

Camera Deputaților

1. Adriana Doina Pană
2. Vasile Daniel Suciu
3. Alexandru Pugna
4. Ana Gabriela Burduhos
5. Daniel Mihai Cotul
6. Liana Nedelea
7. Petru Traian Pavel

 

Senat
1. Ioan Deneș
2. Ioan Claudiu Grigore
3. Ciprian Oprea Ceclan

Biroul de presă al PSD Bistrița-Năsăud
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita