Liviu Rusu taie-n carne vie: “a fost BLAT cu D.N.A-ul… să mă scoată din joc!” ȘAH la Crețu: “în 8 ani n-ai făcut mai-nimic și ție îți mai trebuie un mandat?”

 -  -  71334


Liviu Rusu a pus capăt relației cu Ioan Oltean. Public și definitiv! În emisiunea transmisă în direct la AS-TV, fostul președinte al Consiliului Județean a tranșat mai multe chestiuni legate de cariera sa politică. Rusu a vorbit despre dosarul D.N.A și despre Primăria Bistrița într-o emisiune care dă de gândit multora…

Despre “gropi săpate”, D.N.A și Ioan Oltean

“Mă rog lui D-zeu să scape… dar nu pot … eu sunt un simplu creștin, care mă pretind creștin… când faci bine se întoarce bine, dar când faci rău… “

Reporter: Ați fost scos din horă într-un moment în care erați pe cai mari. În ce stadiu sunteți cu celebrul proces care v-a scos din viața publică? Cu celebra ducere la D.N.A

Liviu Rusu : Nu-i prima dată când mă întrebați dvs. Public… m-au mai întrebat și alții… eu nu pot să comentez sau pot comenta dar NU știu cât de obiectiv aș fi … s-a dorit clar printr-un blat între 2 părți  ca Liviu Rusu să nu mai candideze. Eu nu eram șeful partidului…

Reporter: Vă rog să fiți atent cu cuvintele…

Liviu Rusu : Sunt foarte atent cu cuvintele… pt că s-a întâmplat la momentul respectiv când mai erau 2 luni până la alegeri… Și atunci s-a întâmplat… Am fost dus la București, judecat de două instanțe, eliberat, dus sub supraveghere, dust la Tribunal, la Curtea de Apel, am mai fost chemat la instanța respectivă, ca dovadă că NU am ajuns la proces… am fost dus… s-a dorit arestarea. Nu m-au arestat, m-au retinut doar 24 de ore… și sigur că am fost scos din circuitul alegerilor…

video: despre scandalul D.N.A

 

Liviu Rusu a vorbit despre blatul prin care a fost scos pe tușă… sugerând că cei de doi lideri politici. (Radu Moldovan și Ioan Oltean) au făcut un troc pentru funcția de președinte al Consiliului Județean – vezi video:

 

 

Rusu vs găștile de partid… “regret că m-am retras… trebuia să intru în 2012”

Reporter: Nu v-a oprit niciunul din cei 2 lideri care ziceați că au făcut blat să intrați în cursa pentru CJ

Liviu Rusu: Nu… m-am oprit din bun simț pentru că atunci când știi cum ai lucrat și ți se aruncă mizeria asta în față și ești umilit… ce credeți că poate să existe în sufletul unui om care știe că NU a făcut și dus și…  arătat cu degetul și dus pe televiziuni și s-a făcut spectacol? Am avut bunul simț să mă retrag.. eu nu am spus că a fost tragedia vieții mele… m-am retras și mi-am văzut de treabă….

Reporter: E corect să vă atacați partidul care v-a propulsat pe cea mai înaltă funcție… cea de președinte al Consiliului Județean?

Liviu Rusu: Stați… stați… NU e vorba de atac aici… a spune lucrurilor cum au fost… dacă m-ați întrebat și mă provocați pe urmă o întoarceți..

Reporter: V-ați atacat partidul!

Liviu Rusu: Cine e partidul?… partidul e un organism, un sistem format din oameni cu o anumită valoare.. a spune lucrurilor pe față… ce vreți.. să-mi fie frică și rușine… să mor cu culpa asta că mi-a fost frică să spun? …. n-am spus decât ce se poate spune, pentru că unele NU se pot spune…

 

Bistrița lui Crețu e desființată!

 

Fostul președinte al CJ se laudă cu modernizarea drumurilor “de intrare” în Bistrița, drumul ce fac legătura cu Sigmir, cu Dealul Jelnei și cu Dealul Budacului. Crețu e criticat că nici măcar NU întreține drumurile și nu e în stare să curețe rigolele, iar după fiecare ploaie acetse zone sunt inundate. Struții, ouăle de Paști și  gașca de aplaudaci sunt atacate de Rusu… care NU mai crede în Crețu. Vezi ce replică are fostul președinte al CJ la realizările privind pasajele de 10 milioane de euro!

 

Despre candidatura la Primăria Bistrița. Ce spune Rusu despre “ațele la spate?”

 

Reporter: Văd că vă tot îmbiați la Primăria Bistrița? Care ar fi miza? De ce vă doriți asta?

Liviu Rusu : Nu v-ați găsit bine cuvântul… eu nu mă îmbiu absolut deloc. Am vorbit cu mulți oameni care au venit și mi-au propus… am avut o carieră politică… în viață am făcut lucruri bune, unele mai puțin bune… încă sunt vivace… pot (vorba primrului din Coșbuc) să mă iau la trântă cu oricine și la fugă și cu iepurele… sigur glumesc. Aș avea altceva de spus și eu știu ce să fac… Că aș încurca pe mulți… ei o știu și au devenit ostili, au început să strige, să facă scandal… păi de ce faci scandal cu unu care NU are șanse? Ce am făcut până acum mă legitimează și cu bune și cu rele… sunt un om viu, iar oamenii vor judeca, dacă va fi să fie… dacă voi candida… Pentru că îmi stă în intenție… Totul e  cert când ți-ai depus candidatura!

Reporter: Cine vă va pune ațele la spate… În ce formulă veți intra în cursă?

Liviu Rusu : Cred că v-ați uitat bine la mine… NU m-am născut cu instalația, nu am dispoziție și nici nu are unde se inocula (nici sub piele, nici afară, nici cipat)… sistemul de sfori la Rusu Liviu. N-am fost păpușă niciodată, nici păpușar. Aș fi putut să fiu, dar NU mi-a plăcut!

3 întrebări BOMBĂ pentru Liviu Rusu

Reporter: Aveți acte de corupție la activ?

Liviu Rusu: Dacă le aveam, NU vorbeați cu mine acum!

Reporter: Ați fost vândut printr-o înscenare la D.N.A?

Liviu Rusu: Capetele legate de la toate acțiunile dovedesc că au fost mulți binevoitori și mulți prieteni… deși NU am prea mulți prieteni în viața mea… foarte puțini… mai puțini decât degetele de la o mână.

Reporter: Regretați că ați făcut politică alături de Ioan Oltean?

Liviu Rusu: Asta NU s-a întâmplat că a vrut Rusu Liviu… domnia sa a fost ales de oameni, de membrii ai partidului… are părți super- tari, la comunicare e poate cel mai tare, politician e cu greutate, de anvergură… sigur e și el un om… care în relațiile inter-umane nu și-a ales camarazii și prietenii și poate i-a suspectat prea tare. A fost cu prea mult patos și i-a plăcut numai amprenta domniei sale în anumite situații… și încă un lucru de care poate suferim mulți: narcisismul politic… când toți te laudă ce dibace ești șefu’… tinzi să crezi că ești cel mai dibace… pe același drum politic nu vom merge niciodată, chiar NICIDOATĂ.

ReporterNiciodată NU spuneți niciodată!

Liviu Rusu: Ba da… eu spun, sunt omul care spun: niciodată. Ce-am spus, am spus… indiferent dacă mâine mi s-ar oferi altceva… am spus NICIODATĂ!

Liviu Rusu promite o revenire pe scena mare a politicii și atacă Primăria Bistrița, o funcție grea pentru care s-ar băga-n luptă… Fostul președinte al CJ ar vrea să demonstreze că-n 25 de ani NU s-a făcut mai-nimic pentru oraș, doar s-a MIMAT administrație!

 

 

 

7 notes
459 views
bookmark icon

7 thoughts on “Liviu Rusu taie-n carne vie: “a fost BLAT cu D.N.A-ul… să mă scoată din joc!” ȘAH la Crețu: “în 8 ani n-ai făcut mai-nimic și ție îți mai trebuie un mandat?”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *