Local din Beclean, amendat și cu activitatea suspendată. Ce nereguli au găsit polițiștii în timpul unui control

Un local din orașul Beclean, care funcționa fără autorizație și unde polițiștii au găsit droguri, a fost amendat și i-a fost suspendată și activitatea, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 26 august, în jurul orei 23.55, în cadrul unei acțiuni punctuale, desfășurată de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Poliței Orașului Beclean, au fost efectuate controale la un punct de lucru al unei societăți comerciale, administrată de un bărbat, de 29 de ani, din Beclean. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că în interior funcționa un local public fără autorizație și fără a avea aparat de marcat. Totodată, în urma controalelor, polițiștii au descoperit în local 7 plicuri ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și, asupra unui bărbat de 33 de ani, un cântar de mare precizie ce prezenta urme de pulbere, fiind ridicate și înaintate structurii competente, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Societatea comercială în cauză  a fost sancționată contravenţional pentru încălcarea prevederilor art. 10 lit. e din O.U.G. cu nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, cu amendă în valoare de 10.000 lei, fiind confiscată și suma de 302 lei. Suplimentar, a fost dispusă suspendarea activității operatorului economic la punctul de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *