Abia din primăvară, locatarii din blocurile sociale din Subcetate scapă de noroi. Cu 2.3 MILIOANE de lei, Primăria Bistrița va amenaja zona, după ani și ani de promisiuni!

 -  -  1330


Locatarii din blocurile sociale din cartierul Subcetate din Bistrița vor scăpa de noroi, asta pentru că au început lucrările în cadrul unui proiect al Primăriei Bistrița care prevede amenajarea zonei din jurul acestor blocuri. 

Compania LDP SA va realiza lucrările. În primă fază va fi amenajat un loc de joacă pentru copii, în suprafața totală de 800 mp. Lucrările privind amenajarea străzilor, trotuarelor, aleilor și parcărilor, în suprafață de peste 6.000 mp, precum și a iluminatului public vor începe abia din primăvara anului 2020.

Întreaga investiție se ridică la 2,3 milioane lei.

ziar de bistrita locuinte sociale

ziar de bistrita locuinte sociale

 

 

Reprezentanții autotităților locale au purtat discuții și cu noul administrator al blocurilor pentru a putea face o analiză a necesităților urgente din această zonă.

În Subcetate sunt amenajate mai multe blocuri cu destinația de locuințe sociale, acestea fiind date în folosință începând cu anul 2011.

0 notes
455 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *