Locotenent Marius Rus, desemnat ”Comunicatorul Anului”

 -  -  11727


 

Pentru modul în care a știut să comunice și să facă publice cazurile cu care s-a confruntat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, locotenentul Marius Rus, purtătorul de cuvânt al instituției, a fost recompensat cu titlul ”Comunicatorul Anului” în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Locotenent Marius Rus a primit acest premiu în timpul unei videoconferințe organizate în contextul ”Zilei Comunicatorului MAI”. Conducerea Direcţiei Generale pentru Relațiilecu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerul Afacerilor Interne i-a transmis purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud că titlul îi aparține.

Suntem onorați să-l avem în echipa noastră pe “Comunicatorul Anului”, în cadrul ISU, lt. Marius Rus, care tocmai a primit acest premiu în videoconferința cu conducerea DGRIP- Ministerul Afacerilor Interne, Romania, în contextul “Zilei Comunicatorului MAI””, a precizat Mihaela Ivan, directorul Cancelariei Prefectului din județului Bistrița-Năsăud.

 

1 notes
852 views
bookmark icon

One thought on “Locotenent Marius Rus, desemnat ”Comunicatorul Anului”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *