Lorand Toth (USR) : “Din păcate nu avem foarte multe motive de mândrie!” Președintele USR pe Județ face o analiză acidă a situației în care se află România pe domeniile strategice: autostrăzi, educație, justiție!

 -  -  11072


Lorand Toth a realizat o trecere în revistă a situației în care se află România, în ultimii 30 de ani! Postarea sa face referire la patriotismul afișat de clasa politic[, de 1 Decembrie. Aceeași clasă politică ce conduce România de 30 de ani !

“A trecut și 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Pe parcursul acestei zile atât de speciale pentru noi toți, am văzut pe rețelele de socializare patriotism și mândrie, specifice doar acestei zile. Sincer nu știu dacă avem motive de mândrie, de patriotism da, dar de mândrie nu cred.

De ce să fim mândri?

Pentru școlile și spitalele care au fost promise că se vor construi și nu s-au construit?

Pentru autostrăzile, drumurile și centurile ocolitoare a orașelor care au fost promise, dar nu s-au construit in ultimii 30 de ani?

Pentru sistemul nostru sanitar care de fiecare dată își arată limitele și defectele?

Pentru sistemul nostru de învățământ care se schimbă o dată la câteva luni și scoate copiii nepregătiți pentru viață?

De ce să fim mândrii când vedem oameni care au călcat justiția în picioare și astăzi vedem că dau lecții de moralitate chiar din interiorul Guvernului?

Și motivele pot continua.

Îmi iubesc țara, și spun acest lucru deoarece am hotărât să rămân aici, dar din păcate nu avem foarte multe motive de mândrie.

Suntem o democrație tânără. Am pierdut deja 30 de ani și depinde doar de noi să nu pierdem și următorii 30 de ani și să creăm o țară așa cum ne-o dorim! “- a transmis Lorand Toth.

1 notes
197 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *