Lorant Sas (USR PLUS): ”Au devenit istorie Codurile penale concepute de Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Șerban Nicolae”

 -  -  1077


Camera Deputaţilor a respins proiectele de modificare a Codului penal şi Codului de procedură penală, iniţiate în timpul guvernării PSD.Au devenit istorie”, a precizat deputatul USR PLUS Lorant Sas.

Au devenit istorie Codurile penale concepute de Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Șerban Nicolae în beneficiul lui Liviu Dragnea și al altor corupți! Zecile de modificări nocive susținute de PSD și ALDE au fost respinse definitiv de Camera Deputaților, în calitate de Cameră decizională. Sunt exact acele modificări pentru care sute de mii de români au ieșit în stradă, iar magistrații au protestat pe treptele tribunalelor. Când PSD și aliații săi încercau să forțeze adoptarea, pe repede-înainte, a tot felul de modificări la Codurile penale astfel încât corupții să scape de cătușe și de arest preventiv, unele infracțiuni să fie dezincriminate, iar pentru altele să se înjumătățească pedepsele, noi am luptat împotriva acestor abuzuri. Am apărat Justiția și lupta anticorupție, răspicat, atât în Comisia Iordache, cât și în plen. Am atacat proiectele și la Curtea Constituțională și am reușit să împiedicăm PSD să dea legi pentru penali și infractori”, a declarat deputatul Lorant Sas.

Parlamentarul susține că mai există încă multe de reparat după PSD, dar lupta continuă.

Nu ne oprim. Reforma continuă!”, a completat Sas.

0 notes
202 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *