Lucrări de salubrizare în Piața Decebal

 -  -  948


La sfârșitul acestei săptămâni, în Piața Decebal din municipiul Bistrița sunt programate acțiuni de curățenie generală și igienizare. Astfel, sâmbătă, piața va funcționa după un program special, în vreme ce duminică va fi închisă, potrivit Primăriei Bistrița.

”Sâmbătă, 20 martie, hala de lactate, sectorul de legume-fructe (partea din față) și sectorul de produse agricole (partea din spate) din Piața Decebal vor funcționa până la ora 16.00, după care se închid în vederea efectuării curățeniei generale. Duminică, 21 martie 2021, Piața Decebal va fi închisă pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare și igienizare”, a anunțat Primăria Bistrița.

Administrația locală completează că procedura de salubrizare și igienizare constă în măturat și spălat întreg perimetrul pieței, fiind prevăzută și dezinfectarea cu soluții pentru distrugerea microorganismelor și a bacteriilor.

Reamintim că primarul Bistriței, Ioan Turc, a anunțat că intenționează să facă demersuri în vederea achiziționării halei Decebal, clădire pe care administrația locală intenționează să o transforme în piață închisă, a anunțat primarul Ioan Turc. Însă, până când acest lucru se va întâmpla, noua conducere a Primăriei Bistrița va face câteva lucrări pentru a îmbunătăți condițiile din Piața Decebal.

0 notes
73 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *