Din Bistrita

Lucrări pe Bulevardul Republicii din Bistrița. Cum se va desfășura traficul

 -  - 


Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița are programate o serie de lucrări pe Bulevardul Republicii din municipiu, motiv pentru care vor exista restricții de trafic pe anumite sectoare de drum, informează municipalitatea.  

Astfel, Primăria Bistrița precizează că ”se va închide sensul de circulație pe banda dinspre scuar pe următoarele sectoare cuprinse între: strada Gării – strada Mihai Eminescu, strada Mihai Eminescu- strada Zimbrului, strada Zimbrului – strada Spiru Haret, strada Spiru Haret – strada Ursului, strada Ursului – strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, strada Barbu Ștefănescu Delavrancea – Piața Petru Rareș. Pe perioada lucrărilor, traficul rutier pe această bandă de circulație va fi închis între orele 08.30-20.00 și semnalizat corespunzător. Rugăm riveranii și a participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și colaborare”.

Lucrările pe care angajații Direcției de Servicii Publice Bistrița le vor executa pe Bulevardul Republicii vizează înlocuirea unor borduri, montarea unui sistem de irigații, refacerea gazonului și înlocuirea arborilor din scuarul de pe partea carosabilă a Bulevardului Republicii.

Primăria Bistrița mai precizează că aceste lucrări se desfășoară în perioada 20 octombrie 2022 – 20 noiembrie 2022.

252 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.