Lucrările de amenajare a pistelor pentru cicliști în Bistrița continuă; sunt programate intervenții pe strada Subcetate

 -  -  1052


În perioada 21 iulie – 20 septembrie 2021, pe strada Subcetate din municipiul Bistrița, de la intersecția cu strada Drumul Cetății până la intersecția cu strada Irisului, se vor desfășura lucrările de pregătire a infrastructurii pentru amenajarea pistelor de cicliști.

În acest interval de timp, circulația auto în zonă va fi afectată în anumite perioade ale zilei, ceea ce va duce la impunerea anumitor restricții de circulație, precizează Primăria Bistrița.

Totodată, administrația locală informează cetățenii că se continuă lucrările pentru amenajarea trotuarului pe strada Vasile Lupu, de la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu până la intersecția cu strada General Grigore Bălan și pe strada Tudor Vladimirescu, de la intersecția cu Intrarea Pârcălabului până la intersecția cu strada Vasile Lupu.

În acest sens, toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricțiile de circulației.

Toate aceste lucrări sunt efectuate în cadrul obiectivul de investiții ”Amenajare piste de cicliști în municipiul Bistrița – etapa I”.

0 notes
177 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *