Dobra ȘADE în mai multe luntrii: 1. “Zegrean poate fi o soluție de unificare!” 2. “Eu îl susțin pe Ioan Turc!” 3. În cazul Sighiartău “NU sunt ordinele cuiva, ci sunt deciziile unei echipe”

Senatorul Dorin Dobra a vorbit despre alegerile interne din cadrul P.N.L și despre jocurile de culise din interiorul partidului. În timp ce Dobra susținea conferința de presă, la sediul de pe Pietonal se făceau evaluări pentru numele viitorului președinte.

Până luni, Biroul Permanent Național va numi un președinte de filială. Pe lângă Ioan Turc și Robert Sighiartău, se vehiculează numele lui Augustin Zegrean, fostul judecător la Curtea Constituțională, proaspăt-pensionar.

 

 

Scorul intern Robert Sighiartău – Ioan Turc a fost 31 – 29, dar cu toate că a luat voturile Biroului Județean, Sighiartău NU a fost validat. Robert Sighiartău a câștigat la 2 voturi diferență, dar cu toate astea Biroul Permanent Național (forumul central al P.N.L ) poate alege o altă variantă de președinte decât cea aleasă în teritoriu. Se ia în calcul și varianta Augustin Zegrean-președinte.

Augustin Zegrean, despre posibila sa întoarcere în politică:

“Nu cred, nu vreau să mă întorc în politică. Dar… cine ştie, Dumnezeu îţi ia minţile când nu te aştepţi.”  (Interviul cu Augustin Zegrean)

 

oltean-Diana-Copy

gg66

 

 

 

 

 

 

ss45-300x225

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce zice Dobra despre alegerea președintelui P.N.L :

 

“E în discuție orice nume, înafara propunerilor de vineri” (Robert Sighiartău și Ioan Turc).

Reporter:  – Numele d-voastră este luat în calcul?

Dobra:  – Cred că NU!

Despre candidatura lui Zegrean: “A fost un prilej, o potrivire fericită înrtre finalizarea mandatului său (la Curtea Constituțională) și situația de la Bistrița.”

“Eu sunt unul dintre cei care s-a uitat la numele lui Zegrean ca la o soluție.”

“Am susținut pe Ioan Turc, îl susțin… asta până la decizia finală a Biroului Permanent Național.”

” Jucăm chiar ultimul cartuș la toamnă, încât… de-aia și transmit…  oricare e decizia BPN-ului eu sunt în rândurile … (n.r ascultătorilor)”

despre executarea ordinelor transmise de Robert Sighiartău: “E un management! În jurul lui Robert ca și în jurul oricărei altei oferte, e o echipă… până  la urmă NU sunt ordinele cuiva, ci sunt deciziile unei echipe.”
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita