Ultimele noutati

Lupte la Beclean! 300 de sportivi se iau la trântă în cea mai tare competiție, cu campioni europeni și mondiali în acțiune!

Antrenorul Vasile Goncear organizează o super-competiție de lupte libere și greco-romane, la care s-au înscris peste 300 de sportivi din țară și străinătate.

Cupa Becleanului se desfășoară în acest week-end, la Sala de sport a Colegiului “Petru Rareș”!

Vor fi prezenți sportivi de la 35 de cluburi din țară și din străinătate: Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Spania și Grecia. Din România vin luptători din: Iași, Bacău, Onești, Botoșani, Călărași, Giurgiu, București, Cluj, Târgu-Mureș, Odorheiu Secuiesc, Timișoara, Lugoj, Reșița, Oradea, Satu-Mare.

mk

ko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportivii legitimați la Beclean se antrenează pentru competiția care se va desfășura în acest week-end!

La Cupa Becleanului vor lupta copii și seniori! Vor fi 59 de categorii de greutate și se va lupta la trei garnituri de saltea.

lpp“E un turneu unic în țară, la care participă sportivi din țară și străinătate. Așa ceva NU s-a mai făcut în România și o să avem lupte interesante, atât greco-romane cât și lupte libere. Gândiți-vă că o să avem ocazia să vedem la lucru medaliați la europene și mondiale. Spre exemplu, Ucraina vine cu 2 sportivi: un vice-campion european și un campion european. Moldova are un campion mondial și doi campioni europeni cu care se prezintă. De asememea vor fi prezenți camponi naționali din mai multe țări… Vă spun, o să vină cei mai buni sportivi din România și vor fi lupte de calitate.”  a declarat Vasile Goncear, antrenorul-organizator.

 

Președintele federației de Lupte, Răzvan Pârcălabu e invitat de onoare la Beclean!

RazvanParcalabFederația Română de Lupte susține acest eveniment la care vor fi prezenți Răzvan Pârcălab – președintele Federație și Grigore Alin – secretarul federației. Turneul se va desfășura în perioada 27-29 ianuarie, orele 10-14 și 15-19. Competiția se desfășoară cu sprijinul Primăriei Beclean și a sponsorilor Badoc și Telefoane Beclean, cu sprijinul Organizației Mix Combat.

 
Caricatură

Ziar de Bistrita