Ultimele noutati

REALITATE vs. REGIE! Poze “de campanie” cu viceprimarul în acțiune, prin zăpadă! Cum încearcă Primăria Bistrița să mintă poporul, după ce iarna i-a surprins cu garda jos ca de obicei!

Câteva ore a nins la Bistrița și traficul s-a sufocat! Trotuarele sunt înzăpezite, pe arterele principale se circulă cu dificultate iar între blocuri NU s-a intervenit deloc. Ca în fiecare an, Primăria Bistrița este surprinsă de ninsoare. În pragul campaniei electorale, echipa de comunicare a transmis poze de bine, cu viceprimarul Cristian Niculae în acțiune.

 

Scenariul Primăriei Bistrița, cu poze “de bine”! Totu-i sub control, cică!

“Din seara zilei de 1.12.2016, Primăria municipiului Bistrița a intervenit cu toate cele 21 de utilaje de deszăpezire pentru a asigura condiții normale pentru desfășurarea traficului auto pe raza municipiului. S-a acționat cu prioritate pe arterele principale și drumurile în pantă după care au fost vizate străzile secundare, aleile și parcările.

 

z7

z2

 

 

 

 

z0

 

zz2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru degajarea zăpezii de pe trotuare, la solictarea primăriei, SC Supecom SA a intervenit cu 65 de muncitori iar Direcția de Servici Publice cu cele 2 utilaje specializate. După îndepărtarea zăpezii, cele 4 utilaje ale Direcției de Servicii Publice vor interveni, acolo unde va fi cazul, cu clorură de calciu și sare. Asigurăm cetățenii municipiului că vom acționa în continuare pentru rezolvarea acestor probleme și vom face toate eforturile pentru ca circulația să se poată desfășura în condiții normale de iarnă. ” este mesajul transmis de Primăria Bistrița.

 

Situația reală este alta! NU au personal suficient să acopere orașul și-n fiecare an se repetă scenariul! De ce NU scoateți cei 150 de asistați sociali la dat zăpada?

Firma SUPERCOM și angajații Direcției de Servicii Publice au intervenit astăzi pentru curățarea zonelor înzăpezite, dar au fost depășiți de situație. Direcția de Servicii Publice NU are personal suficient pentru a acoperi orașul și NU poate degaja zăpada în timp utile, măcar în zona instituțiilor sau în zonele cu trafic intens.

Aproximmativ 150 de persoane beneficiază de ajutor social din partea Primăriei Bistrița și teoretic ar putea presta muncă în folosul comunității, în special în astfel de situații.

 

q1

q6

 

 

 

 

 

 

q7

x3

 

 

 

 

 

 

 

 

Fără coordonare și cu aparat slab-dimensionat, Primăria Bistrița pierde constant la capitolul organizare în situații de urgență și la fiecare ninsoare, cetățenii sunt revoltați pe modul în care se intervine la Bistrița: târziu și ineficient.
Comentarii

  • Da,cetatenii de ce nu ies sa curete in fata blocurilor,in fata caselor ,a magazinelor,etc? Asteapta sa sa le faca cineva curatenie!.Ar trebui luate masuri in acest sens!. Am iesit si am curatat de unul singur,au trecut pa linga mine mai multi vecini,dar ce sa vezi nici nu m-au bagat in seama,decum sa zica,hai sa ajut si eu! Parca ar fi o rusine sa pui mina pe lopata! Astia sintem noi,din pacate !

  • SE pare ca avem dreptul s-ai concediem prin voturile care urmeza CE MAI ASTEPTATI ?? Votatii afara.Ce NAIBA? Pina cind o viata amara? alti la rind asa e democratia.Ohh vai vai ….

Caricatură

Ziar de Bistrita