Mai multe autovehicule model Dacia Duster, Logan si Dokker vor intra în dotarea Poliţiei Române

 -  -  1022În dotarea Poliţiei Române vor intra mai multe autovehicule model Dacia Duster, Logan si Dokker, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne.

După vizita guvernamentală de săptămâna trecută de la Centrul Tehnic Titu din cadrul Groupe Renault România, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, s-a întâlnit astăzi cu o delegaţie condusă de Christophe Dridi, Directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza calendarul de livrare si a prezenta noile modele de autospeciale care vor intra în dotarea Poliţiei Române.

Pentru Poliţia Română este esenţial să crestem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliţie din ţară, întrucât stim foarte bine că reducerea timpilor de intervenţie operativă salvează vieţi. Dorinţa noastră este de a proteja angajaţii Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor si de avea în dotare autovehicule noi si performante produse în România, pentru toate intervenţiile noastre” a declarat ministrul Afacerilor interne, Ion Marcel Vela, cu prilejul acestei întâlniri.

Astfel, autospecialele sunt pregătite pentru a răspunde cerinţelor operative ale Poliţiei Române.

Toate autovehiculele care vor fi achiziţionate sunt dotate cu sisteme acustice si vizuale, dar si alte dispozitive specifice muncii de poliţie.

Vineri vor fi semnate acordurile de achiziţie si furnizare.

FOTO: MAI

0 notes
147 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *