Mai multe cazuri de COVID-19 au fost confirmate în comuna Salva. Primarul face apel la cetățeni: ”Purtați masca de protecție și respectați regulile de igienă și distanțare fizică”

 -  -  11778Mai multe cazuri de COVID-19 au fost depistate în ultima perioadă pe raza comunei Salva, a anunțat primarul Gheorghe Onul. Din acest motiv, primarul a făcut din nou apel la cetățeni să respecte măsurile impuse de autorități și să poarte masca de protecție atunci când se află în spații publice.

Mă adresez către toți cetățenii comunei noastre cu rugămintea să purtați masca de protecție și să respectați regulile de igienă și distanțare fizică, deoarece pe raza comunei a fost depistat un număr destul de mare de persoane infectate cu noul coronavirus. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de tot sprijinul nostru”, a transmis primarul comunei Salva, Gheorghe Onul.

Reamintim că, la data de 29 iulie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud erau confirmate un număr total de 810 cazuri de COVID-19. În 597 dintre acestea, pacienții au fost declarați vindecați. S-au înregistrat și 65 de decese asociate infecției cu noul coronavirus.

Ma adresez către toti cetățenii comunei noastre cu rugămintea sa purtați masca de protecție și sa respectați regulile de…

Publicată de Primaria Salva pe Marţi, 28 iulie 2020

1 notes
903 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net