Mai multe infracțiuni, un singur șofer

 -  -  1010


Un tânăr din Beclean s-a ales cu dosar penal și este cercetat de oamenii legii pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, la data de 22 noiembrie, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au fost sesizați despre producerea unui accident la intersecția străzilor Someșului și George Coșbuc din Beclean. La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că unul dintre autoturismele implicate în accident a părăsit locul accidentului.

”Împreună cu polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, polițiștii rutieri au depistat pe Drumul Național 17 între localitățile Cristeștii Ciceului și Uriu, un autoturism care prezenta avarii și au identificat șoferul, un bărbat de 33 de ani din Beclean care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că în momentul producerii accidentului, autoturismul a fost condus de un alt șofer, fiind identificat și depistat un tânăr de 18 ani din Beclean care ar fi luat cheile autoturismului susmenționat fără consimțământul fratelui său de 33 de ani”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Cu privire la tânărul de 18 ani, oamenii legii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

0 notes
135 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *