Mai mulți lideri PNL cer demisia lui Florin Cîțu. Diana Morar: ”Iată că poți pierde și câștigând alegerile”

 -  - 


Zeci de președinți de organizații județene PNL au semnat o scrisoare prin care îi solicită lui Florin Cîțu să demisioneze de la șefia PNL, scriu jurnaliștii de la G4media.ro.

”Liderii PNL sunt nemulțumiți că Florin Cîțu tensionează relațiile din coaliție cu PSD și că are o imagine slabă care trage partidul în jos în sondaje”, precizează G4media.ro.

În acest context, deputatul PNL Diana Morar a reacționat în spațiul public și, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, a transmis: ”<<Cine trădează, va fi trădat>>, spunea Marin Preda. Câteodată ai de ales între a pierde, din loialitate și a câștiga, prin trădare. În realitate, ambele opțiuni sunt o formă de a pierde (cu sau fără demnitate). Deși puțini s-ar fi gândit, iată că poți pierde și câștigând (în aparență) alegerile”.

În situația în care Florin Cîțu va refuza să demisioneze, liderii organizațiilor PNL vor convoca ședințe ale Birourilor Permanente Județene pentru a cere declanșarea procedurii de organizare a unui Congres extraordinar al partidului.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.