Managerii instituțiilor de cultură din subordinea CJ Bistrița-Năsăud au trecut cu brio de evaluare. Vezi ce note au obținut

 -  -  1179


Managerii celor trei instituții de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud au trecut printr-o evaluare a activității. Acest proces s-a încheiat, iar administrația județeană a publicat rezultatele obținute de cei trei manageri.

În subordinea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud se află trei instituții de cultură – Biblioteca Judeţeană ”George Coşbuc”, Centrul Judeţean pentru Cultură şi Complexul Muzeal. Conducerea acestor instituţii este asigurată de către un manager, care a fost supus evaluării.

În urma evaluării activității, cel mai mare rezultat l-a obținut Alexandru Gavrilaș, managerul de la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Pe locul doi se află Ioan Pintea, cel care conduce Biblioteca Județeană George Coșbuc Bistrița-Năsăud.

Pe locul trei din punct de vedere al rezultatului obținut se află Gavrilă Țărmure, șeful Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

În timpul evaluării, potrivit CJ Bistrița-Năsăud, s-a verificat ”modul în care au fost realizate obligaţiile asumate de fiecare manager prin contractul de management, în raport cu resursele financiare alocate, precum şi prin analizarea proiectelor realizate în cadrul programelor propuse după caz, altele decât cele din programul minimal”.

Din comisia care a realizat evaluarea au făcut parte reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud şi specialişti din domeniul de activitate al fiecărei instituţii.

0 notes
304 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *