Managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany, în doliu

 -  -  1217


Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, este în doliu după ce mama sa a încetat din viață.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a transmis un mesaj de condoleanțe:

Mamele sunt îngeri pe pământ, iar când se ridică la Ceruri durerea este sfâşietoare. Profund îndurerați, am aflat că mama prietenului nostru, Gabriel Lazany, s-a dus la Tatăl Sfânt, lăsând un gol imens în sufletul său și al nostru, al tuturor. Gabi, știm că nimeni nu va putea să-i ia locul mamei tale, însă și în aceste clipe grele, suntem alături de tine și de familia ta. Dumnezeu să vă dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i primească sufletul în Împărăția Sa”.

Și deputatul Bogdan Ivan a transmis un mesaj de condoleanțe: ”Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni. Atunci a creat mama. O veste tristă a venit în această dimineață pentru toți cei care îl cunoaștem pe Gabriel Lazany, Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița: mama sa a plecat la cer, mult prea devreme! Durerea pe care o simțim în momentele de trecere în eternitate ale apropiaților sunt grele, însă plecarea Mamei de pe Pământ este cel mai greu sentiment care te poate încerca în viață. Multă putere Gabi, ție si familiei tale! Ne rugăm și suntem cu tot sufletul alături de tine si de familia ta în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

La rândul său, un mesaj a transmis și prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha: ”Cu tristețe am aflat de pierderea suferită de Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, a cărui mamă a trecut la cele veșnice. Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate și putere să depășească acest moment greu. Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

1359560cookie-checkManagerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany, în doliu
0 notes
342 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.