Politic

Marcel Ciolacu: ”PSD Bistrița-Năsăud reprezintă cea mai importantă organizație a partidului din Ardeal. Radu Moldovan trebuie să vină în echipa centrală”

 -  - 


Cea mai importantă organizație a Partidului Social Democrat din zona Ardeal este cea din Bistrița-Năsăud, spune președintele formațiunii politice, Marcel Ciolacu, care completează că acest lucru i se datorează liderului județean Radu Moldovan. 

Organizația PSD Bistrița-Năsăud reprezintă cea mai importantă organizație a partidului din Ardeal. Radu Moldovan a găsit echilibrul de a avea și trecut, și prezent, și viitor, de a deschide partidul, de a nu-i fi frică de competiție. Radu Moldovan este o poveste de succes în ceea ce privește managementul unei instituții locale, respectiv a Consiliului Județean. Radu Moldovan, după trei mandate, după realizările sale în plan local, trebuie să vină în echipa centrală pentru că Radu Moldovan mai are un cuvânt de spus și în viitoarele structuri centrale, guvernamentale ale României”, a spus Marcel Ciolacu. 

Acesta a adăugat: ”După 15 ani de președinte al PSD Bistrița-Năsăud și după trei mandate de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan nu este baron local, pentru că are atitudine, modestie, echipă. Nu l-am auzit spunând că le știe pe toate și are capacitatea de a învăța și el de la alții. Este foarte important să te identifici cu un partid și cu doctrina unui partid. Radu Moldovan face acest lucru”. 

Liderul PSD a menționat că, în contextul viitoarelor alegeri din 2024, partidul va începe un proces de reconstrucție a organizațiilor din Ardeal, tonul fiind dat de organizația PSD Bistrița-Năsăud.

”Va veni un an dificil – anul 2024. Dar va fi și unul provocator. Reconstrucția organizațiilor din Ardeal va pleca din Bistrița-Năsăud. Eu l-am rugat pe Radu Moldovan să facă primul conferința din Ardeal și apoi, împreună cu el, în fiecare organizație, ne vom implica și vom duce această reconstrucție cât mai repede la nivelul așteptat de către noi și de către români. Anul 2024 este un moment crucial pentru că, pentru prima oară, toate alegerile vor fi într-un singur an”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat, sâmbătă, la conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud.

FOTO/VIDEO: Radu Moldovan, reconfirmat în funcţia de președinte al PSD Bistrița-Năsăud

167 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.