Marius Conon (dat afară din USR) va candida la Primăria Bistrița din partea Partidului Ecologist!

 -  -  1377


Partidul Ecologist Român și-a prezentat NOUA conducere pe județ! Silviu Rus, fost membru PNL, a preluat conducerea filialei și este NOUL președinte al PER iar Marius Conon a fost desemnat candidat pentru funcția de PRIMAR al Bistriței.

Marius Conon a făcut parte din USR și a candidat în alegerile interne pentru funcția de primar. În cele din urmă, acesta a fost exclus din USR în urma unor neînțelegeri cu Călin Stan care și-a adjudecat candidatura din partea USR.

PER-ul vrea să-l bată pe Radu Moldovan și va avea candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean!

Noua conducere a asigurat că actualii consilierii locali (Mârza și Marton) se vor regăsi pe listele PER. Filiala condusă de Silviu Rus va avea candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Dănuț Pop este convins că filiala județeană a Partidul Ecologist Român va intra-n Consiliul Județean și în scurt timp își va desemna candidatul care-l va înfrunta pe Radu Moldovan.

Pe Bistrița, la ultimele alegeri locale, PER a obținut 1.728 de voturi (6.36%), cu Mircea Archiudean candidat la Primărie. În urma scorului electoral, PER deține 2 locuri de consilier local.

0 notes
502 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *