Ultimele noutati

FOTO- VIDEO: Preoți și credincioși împreună la “Marșul pentru VIAȚĂ!” Știați că în ultimii 20 de ani, în România au avut loc peste 22 de milioane de avorturi?

Aproximativ 400 de persoane au fost prezente la acest marș intitulat “pentru viață”. Astfel de manifestări pro-familie iau amploare la nivel național și trag un semnal de alarmă referitor la numărul tot mai mare de avorturi, în special în rândul tinerelor.  Statisticile oficiale arată că în ultimii 20 de ani, în România au avut loc peste 22 de milioane de avorturi! Credincioșii au mărșăluit alături de preoți pe traseul: Biserica de la Coroana – Pietonal – Șincai – Independenței – Biserica Sfânta Ana (de la Big)

În curtea Protopopiatului Ortodox, preoții au ținut discursuri pro-familie iar în fața Bisericii Sfânta Ana au oficiat un parastat de pomenire a copiilor avortați.

Organizatorii acestui eveniment sunt: Asociația Filantropia Ortodoxă, Asociația Tinerilor Creștin Ortodocși Bistrița și Asociația Părinți pentru Ora de Religie Bistrița. La marș au sosit preoți din întreg județul, cu credincioși îmbrăcați în straie populare. Au fost și familii de penticostalii și baptiști care s-au alăturat acestui marș.

mars pentru viata bistrita

mars pentru viata bistrit

 

 

 

 

 

mars pentru viata bistrit

mars pentru viata bistrit

 

 

 

 

 

mars pentru viata bistrit

mars pentru viata bistrita

 

 

 

 

 

 

Marșul pentru viață s-a organizat și în Protopopiatul Năsăud Protopopiatul Beclean și treptat tot mai multe orașe din România iau parte la această acțiune anuală, organizată în preajma Buneivestiri.

AICI puteți vedea mai multe POZE!
Caricatură

Ziar de Bistrita