Din Bistrita

Primarul Crețu s-a băgat în seamă și a fost la marșul „pentru viață”! Pentru prima dată-n viață a făcut turul orașului alături de soborul de preoți!

 -  - 


Marșul anti-avort a fost organizat în acest weekend la Bistrița. În preajma campaniei electorale, primarul Crețu a fost prezent  alături de mămici și preoți și pentru prima dată a însoțit alaiul pe tot traseul: Biserica de la Coroana – Pietonal – Șincai – Independenței – Biserica Sfânta Ana (de la Big).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organizatorii acestui eveniment sunt: Asociația Filantropia Ortodoxă, Asociația Tinerilor Creștin Ortodocși Bistrița și Asociația Părinți pentru Ora de Religie Bistrița. La marș au sosit preoți din întreg județul, cu credincioși îmbrăcați în straie populare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aproximativ 200 de persoane au fost prezente iar o parte din ele au purtat pancarte cu mesaje creștine. Marșul s-a organizat și în Protopopiatul Năsăud și treptat, tot mai multe orașe din România iau parte la această acțiune anuală, organizată în preajma Buneivestiri.

 

La plecare, preoții au ținut discursuri pro-familie, iar în fața Bisericii Sfânta Ana au oficiat un parastat de pomenire a copiilor avortați. Astfel de manifestări pro-familie iau amploare la nivel național și trag un semnal de alarmă referitor la numărul tot mai mare de avorturi, în special în rândul tinerelor.

 

26 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.