De Buna Vestire, vino alături de preoți și credincioși la “Marșul pentru VIAȚĂ!” Traseu: de la Biserica de la Coroana până la Biserica “Sfânta Ana” (de la Big, ora 16.00)

Asociația “Filantropia Ortodoxă” trage un puternic semnal de alarmă și iese în stradă pentru promovarea valorilor creștine ale familiei. „Marșul pentru viață” vine ca un protest al credincioșilor într-o societate confuză și nihilistă care încurajează avortul, destrămarea familiei și sexualitatea exacerbată.

“Literatura de specialitate, literatura medicală a dovedit faptul incontestabil că: omul este viu din momentul concepției, adică din secunda în care prima celulă a trupului uman se formează, acea celulă poartă în sine demnitatea umană și dreptul inalienabil la viață.

Ne aflăm în lumina marelui praznic al Buneivestiri, sărbătoare marcată de evenimentul zămislirii lui Dumnezeu în pântecele Fecioarei Maria. Vedem cum, pentru a intra în istorie, Fiul lui Dumnezeu Însuşi se supune legii firii, întrupându-Se cu exact nouă luni înainte de naşterea Sa. Aşadar, orice prunc, chiar şi numai de o zi, odată conceput în trupul mamei, are în el un suflet sau, după cuvântul Scripturii, „duh de viaţă” nemuritor.

a07

a311

a651

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În municipiul Bistrița, Marșul pentru viață se află la a patra ediție, iar mesajul pe care vom încerca să îl transmitem va fi legat de tema acestui an: Ajută mama și copilul, ei depind de tine!

Așadar, tineri, părinți, copii și adulți, vă așteptăm cu drag alături de noi, la Marșul pentru viață, sâmbătă 25 martie ora 16:00, în curtea Protopopiatului Ortodox, să promovăm cel mai mare dar oferit omului: VIAŢA!”

Marșul de sâmbătă 25 martie 2017, ora 16:00 va avea traseul următor: Curtea Protopopiatului Ortodox (Piata Unirii 9), Centrul pietonal (Piața Centrală), str. Gheorghe Șincai, Bulevardul Independenței până la Biserica Sfânta Ana (Big).

Pr. dr. Ioan Marius PINTICAN
Președinte Asociația Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud
Caricatură

Ziar de Bistrita