Marșul Revoluției din 22 decembrie, la Bistrița! După 30 de ani, revoluționarii refac traseul LIBERTĂȚII: de la Fabrica Mecanică înspre Județeana de Partid! (orele 8 – 10)

 -  -  1385


Asociația Bistrița Civică organizează un Marș al Revoluției și reface traseul revoluționarilor! Începând de la ora 8 dimineața, bistrițenii sunt așteptați în Zona Industrială să pornească într-un Marș al Revoluției de la Bistrița!

“Comemorăm 30 de ani de la marșul și demonstrația bistrițenilor împotriva dictaturii comuniste. Invităm bistrițenii să aducem omagiul nostru tuturor eroilor Revoluției din Decembrie 1989 și a celor care au contribuit la înlăturarea dictaturii comuniste.

Pornim în marș de la Fabrica Mecanică și parcurgem traseul pe care bistrițenii l-au urmat în 22 Decembrie 1989 pentru a se solidariza cu revoluționarii de la Timișoara, București, Cluj, Sibiu, Brașov.” – se arată în comunicatul transmis de Bistrița Civică.

Se pleacă de la Fabrica Mecanica spre Județeana de Partid (Prefectură)! Traseul!

Str. Industriei, Str. Tărpiului, Drumul Cetății, Drumul Sigmirului, Str. Libertății, B-dul Independenței, Str. Gheorghe Șincai, Piața Centrală, Str. Liviu Rebreanu, B-dul Gral Grigore Bălan, Str. Năsăudului, Str. Andrei Mureșanu, B-dul Decebal, Str.Ursului, B-dul Republicii, Piața Petru Rareș.

Marșul Revoluției se va desfășura Duminică , 22 decembrie, între orele 8 – 10!

 

Citiți și:

 

VIDEO: “Eroii NU mor niciodată!” Pe o ploaie măruntă, 40 de bistrițeni au ieșit în stradă să-i comemoreze pe Eroii Revoluției!

0 notes
510 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *